Forside
Borgerforening
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Alken Have
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Old Boys Fodbold
Lilleput Fodbold Drenge
Lilleput Fodbold Piger
Fodboldskole 2011
Aktiviteter 2020-2021
Sæson 21-22
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelters i Alken
 

 

 

 

Hep Dover - sportsfesten 2012 (Foto: Henrik Bjerg)


Dover Gymnastik Forening
8. nov. 2022 * Fundraising, Fredagsbar, hygge i salen på Bjedstrup Skole fredag 11. november fra kl. 15, til folk går hjem, skriver Flemming S. Møller fra Dover GF. Arrangementet er lavet for at skabe opmærksomhed om og indsamle penge til ny Multibane ved Bjedstrup Skole, til glæde og gavn for både skolen og Dover GF. Der vil være salg af øl, vand, kaffe, kage mv. Ligesom der vil være en ”tumlebane” til børnene. Mød op og støt den gode sag. Har du ikke mulighed for at deltage, er det muligt at støtte projektet via en donation på Mobilepay til 765641 (Dover GF).
  
30. sep. 2022 * Dover GF sæson 2022/23. Så er vi efter en lang og sej kamp endelig klar med programmet for sæsonen 2022/23. Eller… noget af programmet. For som i kan se af nedenstående oversigt, så mangler vi trænere til både fodbold og gymnastik. Og husk – har du en god idé, så er vi altid åbne for opstart af andre hold og aktiviteter. Har du lyst til at være træner, så hiv fat i en fra bestyrelsen. Som træner får du mulighed for at bidrage til en aktiv hverdag i lokalområdet, får mulighed for at deltage i trænerkurser og får mulighed for at være med til at styrke det lokale sammenhold. Men på trods af lidt mangel på trænere kan vi stadig tilbyde både gymnastik, fodbold, yoga og bueskydning til børn, mens voksne kan være med til fodbold, yoga, volleyball, crossbold og bordtennis. Og så er der selvfølgelig adventure og udeliv for alle, ligesom der mulighed for booking af baner til badminton eller anden aktivitet.
Vi har i år skiftet Klubmodul ud med Holdsport, så for tilmelding til hold, så gå ind på www.holdsport.dk og opret en profil og find Dover GF.
Vi har samtidig besluttet at gøre kontingentbetaling mere simpelt. Man betaler simpelthen et halvårligt medlemskab til Dover GF på 300 kr., og så kan man deltage i alle de aktiviteter man har lyst til. Vi har lavet en rollefordeling i bestyrelsen, så i ved hvem i skal kontakte, hvis der er spørgsmål:
  • Økonomi, kontingent, betaling: Flemming.
  • Holdsport: Lars og Lau.
  • Salen, boldbanerne, klublokale, udstyr, adgang, nøgler: Johan+Jesper.
  • Kommunikation, hold, træningstidspunkter, nye trænere, nye hold: Morten.
Vi ser frem til at se jer alle til en aktiv sæson. Samtidig vil vi opfordre jer til at få betalt kontingent med det samme, så vi kan bruge vores tid på at skabe en god forening i stedet for at bruge den på at inddrive kontingent. Og selvom vi har fået udsendt nogle fejlagtige mails de sidste par måneder under vores omstilling til Holdsport, vil vi anmode om, at i holder den gode tone.

1. mar. 2022 * Nyt medlemssystem i Dover GF. Vi arbejder i bestyrelsen med at skifte system fra Klubmodul til Holdsport, skriver Morten Larsen. Vi forventer det kommer på plads i løbet af foråret, så det er klar til den nye sæson efter sommerferien. Hvis nogle af jer modtager mails om at i er blevet fjernet fra hold eller tilføjet hold, så skal i bare ignorere det. Vi skal nok vende tilbage med yderligere information når det hele er klar. Men i mellemtiden skulle i måske lige tjekke, om i faktisk har fået betalt kontingent, hvilket man stadig gør på Klubmodul. For vi kan se, at der er riiiigtig mange, der stadig ikke har betalt kontingent for den igangværende sæson.
26. okt. 2021 * Dover GF har brug for nye kræfter. Der er generalforsamling i Dover GF i klubhuset ved Bjedstrup Skole onsdag 17. november kl. 18.30, skriver Morten Larsen. Vi holder generalforsamlingen allerede kl. 18.30, da vi gerne vil byde på en bid mad umiddelbart før vi starter mødet. Da både et bestyrelsesmedlem og to suppleanter udtræder af bestyrelsen, har vi brug for nye kræfter, hvis vi skal fortsætte den gode udvikling og det nuværende aktivitetsniveau i foreningen. Vi håber derfor at se mange af jer til generalforsamlingen - uanset om I bare vil høre hvad der sker i foreningen, eller om i har lyst til at give en hånd med i bestyrelsesarbejdet.
 
6. okt. 2021 * Vær med på volleyholdet! Hver mandag kl. 20 spiller vi volley oppe på skolen - hvis ellers vi er nok til at stable et hold på benene, skriver Kristen Hofgaard Warming. En doodle afgør hver mandag om vi er nok - vi skal være 10. Det er for tiden lidt svært, så hvis du har lyst til at spille med eller kender nogen som har mod på det, vil vi meget gerne prikkes på skulderen! Eller send en mail til Jan Malling på thevstrom@gmail.com. Der er god stemning og der kæmpes. Efter kampen ta´r vi os en kold til ganen. Et godt sted at lære sine naboer at kende :-)
21. aug. 2021 * Spilopper-træner søges. Så er vi klar med Dover GF's program for sæsonen 21/22, og det er nu muligt at tilmelde sig på www.dovergf.klub-modul.dk, skriver Morten Larsen. Vi mangler en træner til spilopperne - gymnastik for børnehavebørn, så kom op af sofaen, og bliv frivillig i Dover GF.
 
26. maj 2021 * Orienteringsløb? Paddletennis? Mountainbike? Morgengymnastik? Karate? Ringridning? ....ahhh... måske ikke, men hjælpetræner i fodbold eller gymnastik?
Mulighederne er mange - begrænsningerne få, og vi er i fuld gang med planlægningen af næste sæson, skriver Morten Larsen. Men Dover GF er kun det, som I gør foreningen til, ved at melde jer som trænere eller frivillige. Så har du en god idé eller går du med en træner i maven, så hiv fat i en fra bestyrelsen. Også hvis du bare vil være hjælpetræner, eller kun har tid til at give en hånd med en gang imellem. Og vi har masser af børn og voksne som som gerne vil dyrke idræt, så kom og vær med til at skabe verdens bedste Dover GF.
2. maj 2021* Kom med på "bjergbestigning" med Adventure og Udelivsholdet i Dover GF. Vi mødes på parkeringspladsen ved Klostermølle søndag 13. maj kl. 13 og går i samlet trop en vandretur ved søen, fugletårnet, møllen og på Sukkertoppen. Undervejs vil der være orienteringsløb og forskellige småfortællinger om områdets natur og kulturhistorie, blandt andet om vikinger, nisser, musebøge og ufoer. Vel mødt! Tilmelding.
 
6. mar. 2021 * Uden dem ingen Dover GF. Vi er i Dover GF bevidste om, at det er en svær tid, både for alle os der gerne vil dyrke noget idræt, men sandelig også for de trænere og frivillige, der bare gerne vil ud og have det sjovt sammen med børn og voksne, skriver formand Morten Birch Larsen. For at råde lidt bod på trænernes frustrationer, har vi takket være et sponsorat fra Brugsforeningen Tryg, været i stand til at give et sæt Dover GF træningstøj til alle vores trænere og frivillige. En stor tak til Brugsforeningen Tryg. En stor tak til dem der yder en stor indsats i Dover GF. Giv dem lige en thumps-up næste gang i ser dem i deres flotte nye træningstøj. Uden dem var der ingen Dover GF.
 
1. mar. 2021 * Ud på græs igen. Vi er lidt glade!!, skriver Morten Birch Larsen fra Dover GF. Fra 1. marts bliver det nemlig igen muligt at dyrke idræt udendørs. Det betyder også, at f.eks. fodboldfitness starter igen allerede på onsdag, ligesom fodbold for 5-7 år starter på torsdag. De indendørs aktiviteter må vi desværre ikke starte op endnu. Vær obs. på, at man maksimalt må være 25 mennesker samlet, og dette omfatter både de udøvende, træner, tilskuere mv. (Foto fra sportsfest 2013: Henrik Bjerg)
 
23. feb. 2021 * Luna nu på svensk mesterhold. Tidligere Dover GF-spiller Luna Nørgaard Gevitz skifter nu klub fra franske Guingamp til svenske BK Häcken. Midtbacken, der har spilet 27 landskampe for Danmark og vandt EM-sølv i 2017, har skrevet under på en toårskontrakt med Häcken, der vandt det svenske mesterskab i 2020. Klubben spiller dermed Champions League i år, så blandt andet derfor var det attraktivt at skifte, oplyser Jacob Gewitz.
30. aug. 2020 *  Tilmelding til sæsonen 20/21 i Dover GF. Det er nu muligt at tilmelde sig aktiviteterne i Dover GF for sæsonen 20/21. Det gøres på klubmodulet. Vi har i år et godt og bredt udvalg af aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Se aktivitetsprogram her. Har man lyst til at prøve en aktivitet, inden man tilmelder sig, så dukker man bare op til træning. Vi skal gøre opmærksom på, at vi er nødt til at tage en række forholdsregler i forhold til at minimere spredning af corona. Dette omfatter bl.a. håndvask og afspritning inden start, hold afstand når det er muligt, forlad hallen umiddelbart efter træning, brug eget udstyr (yogamåtter, ketsjere osv), afkrydsning så vi ved hvem der er til stede mv. Der findes flere informationer om dette på Dover GFs facebookside, og ellers så spørg din træner.                                                Bestyrelsen i Dover GF

26. aug. 2020 * Yoga og bordtennis og udeliv. Dover GF har tilføjet endnu flere spændende aktiviteter til programmet for sæsonen 2020/21.

  • Yoga. +16 år. Mandag 8.30-9.30. Starter 7. september i mejeriet.
  • Bordtennis. +8 år. Onsdag 17.15-18.30. Starter 15. september i salen.
  • Adventure og udeliv. Børn ifølge med voksen. Mere info følger.

 

Morten Larsen fra Dover GF skriver: Vores samlede aktivitetsprogram for sæsonen 20/21 kan ses her. En række af aktiviteterne er startet, nogle starter i næste uge og andre lidt senere. Vi kæmper med at få klubmodul op at køre med den ene hånd, og skriver læserbreve med den anden hånd, men skal nok give besked, når det bliver muligt at tilmelde sig holdene. Og starter holdene inden tilmelding er muligt, så dukker i selvfølgelig bare op.


14. aug. 2020 * Sæsonstart i Dover GF! Kære alle. Vi har i bestyrelsen kæmpet med at få et spændende aktivitetsprogram klar til den nye sæsonstart i Dover GF. Og det synes vi faktisk er lykkes!! Vi håber derfor at i vil bakke op om vores lokale forening, ved at deltage i de aktiviteter vi tilbyder. Vi har i år en række nye aktiviteter på programmet, så mød gerne op, og se om ikke det er noget for dig/jer. I nedenstående tabel kan i se de aktiviteter vi har på plads. Vi håber fortsat at kunne udvide med yderligere hold inden for både gymnastik og fodbold, men har pt. ikke trænerkapaciteter til dette. Vi er en meget ny bestyrelse, og vi kæmper derfor stadig med at få styr på en række ting som hjemmeside, app, tilmeldinger, kontingentbetaling, medlemsregister mv. Vi kan derfor ikke love, at hjemmesiden er klar med tilmelding inden holdene starter. Mød derfor bare op, og så skal vi nok melde ud, når vi er klar til at modtage tilmeldinger og kontingentbetaling. Og mht. kontingent, så vil langt de fleste hold ligge med en pris på 400 kr. for en sæson som typisk strækker sig ind i foråret. Enkelte hold kan være billigere eller dyrere grundet eksempelvis ekstra udgifter eller kortere sæson. Vi kommer samtidig til at tilbyde et familiekontingent, hvor en familie for 1200 kr. kan deltage i alle de hold de har lyst til (med enkelte undtagelser som eksempelvis badminton og oldboys fodbold). Vi tror og håber på at vi får en fantastisk 20/21 sæson i Dover GF, at vi kan få vendt medlemsfrafald til tilgang, og at vi med nedenstående program kan blive et aktivt samlingspunkt for alle beboerne i vores dejlige landsbyer. 

Med ønsket om en god og varm sommer weekend. Bestyrelsen i Dover GF


 
28. juli 2020 * Golden Girls. Dover GF's fodbold-fitness-hold har første gang onsdag 5. august kl. 18.30, skriver Feline Schiøtz.
24. juni 2020 * Nyt fra Dover GF. Vi er i bestyrelsen i fuld gang med at planlægge den kommende sæson, og vi arbejder hårdt på at kunne komme med en række nye tiltag i foreningen. Blandt andet håber vi at kunne udvide med nye sportsgrene og aktiviteter som:

- Basketball
- Børneyoga
- Boldspil for børn
- Aktive familier i det fri
- Bordtennis

Desuden arbejder vi også på at kunne tilbyde et familiemedlemsskab, så man for en fast pris kan deltage i alle de aktiviteter, man har lyst til. Vi er i gang med at undersøge muligheden for at kunne tilbyde klubtøj til klubbens medlemmer og vi har planer om at lave en fodboldcup mellem landsbyerne – med mulighed for at vinde et helt års håneret!!
Men vi har også brug for jeres hjælp! For vi mangler trænere og hjælpetrænere til en række hold. For eksempel mangler vi trænere til springgymnastik (6-9 år) og fodbold (5-7 år), ligesom vi godt kan bruge flere hjælpetrænere på de fleste hold. Overvej derfor om ikke du har lyst til at give en hånd, og gøre Dover GF til et solidt samlingspunkt for både børn og voksne i vores landsbyer. Så hiv endelig fat i et bestyrelsesmedlem, hvis du vil være med som træner eller hjælpetræner. Jo flere hænder jo nemmere og sjovere bliver det.
Vi er i fuld gang med at opdatere vores hjemmeside, og sender ligeledes en folder ud i løbet af sommeren, ligesom vi løbende vil komme med nye informationer på de sociale medier.
De bedste sommerhilsner fra bestyrelsen: Kristen Hofgaard Warming, Flemming S. Møller, Lars Krab, Martin Hassl, Simon Agner Holm, Johan Harding Sørensen, Jesper Damtoft, Morten Birch Larsen

 
27. maj 2020 * Morten afløser Johan. Dover GF har fået ny formand, nemlig Morten Birch Larsen, skriver Johan Harding Sørensen, der selv overtog den tjans i 2015. Morten er kendt i DGF-sammenhæng blandt andet som floorball træner. Vi er så småt ved at komme igang efter corrona nedlukning. På onsdag 3. juni begynder fodboldfitness for damer igen og i uge 24 kommer bueskydning til. Vi arbejder på at lave et par nye hold her i løbet af næste måned, så vi kan komme i gang igen og vi regner med at vi kan åbne op for badminton igen i løbet af juni.

11. mar. 2020 * Nye folk i Dover GF's bestyrelse. Formand i Dover GF genem adskillige år Johan Harding Sørensen oplyser, at bestyrelsen nu udover ham består af Lars Krab, Simon Agner Holm, Kristen Hofgaard Warming, Flemming Skotte Møller, Martin Fredsøe Hassl, Morten Birch Larsen og Jesper Damtoft. Næste skridt er fordeling af poster og planer for for forår, sommer, sommerfest og efterår.
 
15. dec. 2019 * Sveddryppende floorball i Dover GF. I løbet af efteråret er der kommet gang i floorball for voksne (M/K) i Dover GF. Vi spiller hver onsdag i Bjedstrup Skoles gymnastiksal kl. 20-21.30. Der er fuld fart på, med både teknisk træning og intense sveddryppende kampe. Og vi har stadig plads til flere spillere, så har du tid og lyst, så kig forbi onsdag kl. 20, skriver Morten Larsen. Vi starter op igen efter nytår 8. januar. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Morten på 87554300.
3. okt. 2019 * To foreninger - fælles sommerfest. I 2020 går Liv i Landsbyerne sammen med Dover GF - om en sommerfest, oplyser Johan Harding Sørensen fra DGF. Så kryds i kalenderen lørdag 13. juni 2020 kl. 9-23.30.
 
 
 
14. aug. 2019 * Tamt Dover-hold fik klø i Virklund. Dover GF's oldboys løb mandag ind i sæsonens første nederlag, da de rutinerede og dygtige boldspillere fra Virklund kørte Dover over med hele 5-1. Der gik blot ti minutter, så var Virklund i spidsen. Først et snedigt langskud, der overraskede Dovers målmand Kim Skotte, og kort tid efter førte et boldtab på midten af banen til 2-0. Dover GF havde inden kampen besluttet at presse højt og dermed lægge tryk på de midaldrende spillere fra Silkeborg-forstaden, men Virklund virkede uimponerede og spillede sig flot og rutineret ud af Dovers presspil. 'Det var opvisningsspil. Man kan vel sige, at de unge gutter fra Dover fik en decideret fodboldlektion af de her gamle divisionsspillere', udtaler Dovers forsvarskrumtap, Søren Hørdum, i ren erkendelse efter kampen. 
Kort opblomstring og scoring til Dover. Det blev også både 3-0 og 4-0 til Virklund, inden Dover GF’s på det tidspunkt udmattede spillere kiggede hinanden dybt i øjnene og besluttede sig for, at kampen ikke skulle ende i den rene ydmygelse. Det førte midt i anden halvleg til en periode på godt 10 minutter, hvor Dover endelig fik spillet ved jorden til at fungere, afleveringerne sad præcist – og efter en god boldjagt af angriber-talentet, Tor Trads, fik Dover GF hjørnespark. Det tog Søren Hørdum sig af, og det sad lige i panden på Mads Winther, der stangede den i nettet. En lille oprejsning for Dovers trængte spillere. Det var også en personlig oprejsning for Mads Winther, fortalte han efter kampen. 'Det er klart, at det betyder meget for mig endelig at få scoret i den rigtige ende, da jeg jo i foråret scorede selvmål i min debut-kamp', fortæller den rolige forsvarsklippe efter kampen. 'På den måde føler jeg, at jeg er renset,' tilføjer han. Kampen endte 5-1, hvilket var et alvorligt hug i Dovers drømme om oprykning fra puljen. Dover GF ligger nu med godkendte seks point efter tre kampe. (Foto af to ærgerlige Doverspillere, der lægger armene om aftenens helt, Mads Winther, der scorede Dovers enlige mål: Viktor Reddersen)

6. aug. 2019 * Sen scoring sikrer Dover GF førstepladsen i puljen. Det var et veloplagt Dover GF-hold, der mandag aften sikrede sig en 4-3 sejr over lokalrivalerne fra Them IF. Trods en noget rodet start, hvor Dover efter dårligt forsvarsspil hurtigt kom bagud både 1 og 2-0, viste Tor Trads sin formidable målnæse og gjorde balance i regnskabet, så Dover kunne gå til halvleg med stillingen 2-2. Begge mål blev scoret efter flot forarbejde og oplæg fra Tony Guldager.
- Man ved altid er Tor er på pletten i feltet, når man spiller den ind mod ham - selv med hælen, som det lykkes med i dag, siger Tony Guldager efter kampen. I anden halvleg satte Dover GF større pres på de efterhånden småtrætte Them-spillere, og det lå i luften, at Dover skulle bringe sig foran. Det skete 10 minutter inde i halvlegen, da Rasmus ’Kral’ Sørensen tog et hurtigt træk ind mod målet, og Them-forsvaret måtte begå et klodset frispark. Rasmus tog selv frisparket og knaldede den resolut ind i nettet ved fjerneste stolpe - helt uden chance for Them-keeperen. Udligning og sejr til sidst. Dover GF bøvlede hele kampen med mange boldtab på midten af banen, og 15 minutter før slutfløjtet gik det galt. Them scorede et flot kontramål, og en ellers velspillende reservemålmand, Jan Pedersen, måtte pille bolden ud af nettet. 3-3 stod der så, og begge hold virkede en kort overgang tilfredse med pointdelingen. Men Dover GF ville det anderledes, og fem minutter før tid modtog Viktor Reddersen bolden på kanten af feltet, tog et hurtigt træk til højre og bankede bolden i kassen til slutresultatet 4-3 og sikrede dermed Dover GF sejren og førstepladsen i den hårde kamp om oprykning.
- Det var selvfølgelig dejligt at kunne score igen, men det vigtigste er nu engang holdet og de tre point, og sejren i dag har jo mange fædre, udtaler Viktor Reddersen mandag aften. Dover GF ligger nu på en førsteplads i puljen med seks point efter blot to kampe.


26. juni 2019 * Dovers ’gamle mænd’ åbnede oprykningsspil med sikker sejr. Kjellerup IF blev sendt hjem med et nederlag på 3-1, da Dover GFs oldboys-hold sikrede sig en sejr i spillet om oprykning, skriver Viktor Reddersen. Der var indlagte vandpauser i hver halvleg, da Dover GF mødte de altid målfarlige og boldsikre spillere fra Kjellerup IF på hjemmebanen i Bjedstrup. Luften stod stille og temperaturen var kvælende høj, hvilket gjorde, at Dovers udvalgte til dagens kamp allerede inden kampen havde besluttet sig for at spille bolden sikkert rundt og dermed få Kjellerup-spillerne til at løbe meget. Allerede efter 10 minutter åbnede Tor Birk Trads, Svejstrup, kampen med et rigtigt angriber-mål, der kom lidt ud af ingenting. 1-0 til Dover. Kort tid efter udlignede Kjellerup til 1-1 med et flot angreb, hvor deres hurtigste spiller satte Dover-forsvaret af og sendte bolden i mål med en flad, hård afslutning uden chance for Kim Sparre i Dover-målet.
Kort tid efter drev Kristian Dalsgaard, Svejstrup, gæk med Kjellerup-forsvarerne og sendte en bold på tværs ind i feltet, som Viktor Reddersen headede sikkert ind til 2-1. På det tidspunkt begyndte man at spore træthed hos Kjellerup-spillerne, der tydeligvis ikke brød sig om varmen og Dovers hurtige og sikre pasningsspil. Det betød, at der blev begået mange frispark, og dommeren kunne godt have tildelt Kjellerup ét eller flere gule kort. Der skulle ikke gå lang tid, før Kristian Dalsgaard tog sagen i egen hånd og bankede Dover på 3-1, efter at være blevet spillet fri af Chrisnas snævre driblinger og præcise aflevering. Derfra kom sejren aldrig i fare, og Dover GF kunne dermed løfte næverne til en sikker og velfortjent 3-1 sejr. Dovers to bundsolide forsvarsklipper, Jan og Martin Grove, spillede hele kampen med stort overblik og fornuftige løsninger. Dover GF er dermed kommet perfekt fra start ind i efterårets kamp om oprykning – og ligger nu med tre point efter bare én kamp.


 
 
 
 
12. maj 2019 * Trampolin til Dover GF og BUMP. Hvis der i løbet af de næste uger er nogen, der er ved at grave et hul i sportspladsen, er det ikke noget, man skal blive nervøs for, oplyser Bjedstrup Skole og Børnehus. Vi har nemlig fået svar på en ansøgning til Nordea-fonden. Fonden har givet Dover GF og BUMP Bjedstrup Urban Motion Park 40.000 kr. - øremærket til køb af trampolin, og vi er gået igang med at hente tilbud hjem.
27. april 2019 * Udeholdet med ultimate og orienteringsløb. Tirsdag 7. maj kl. 19.30-21 er der ultimate i Dover GF's nye tilbud om udehold for voksne og teens. 14. maj er der orienteringsløb / gåtur, og 21. og 28. maj er der åbent for forslag - læs mere på Dover GF's klubmodul. 
 
27. april 2019 * Sved på panden for alle. Søndag 28. april kl. 10-11 er første gang i Dover GF's nye familietilbud - læs mere Dover GF's klubmodul.
30. mar. 2019 * Jane er tilbage igen. Bestyrelsen i Dover GF har haft en udskiftning. Thomas Glud fra Alken stopper, og Jane Mondrup fra Kirstinelund er genindtrådt. Flemming Skotte Møller er fortsat kasserer, Rasmus Hedegaard er næstformand og Martin Hassl er bestyrelsesmedlem, oplyser formand Johan Harding.
24. mar. 2019 * Ude-voksen-hold og damefodbold. Dover GF overvejer en ugentlig udendørs træningsaften for voksne med variable aktiviteter som spil eller gå-, løbe- eller cykelture. Er der interesse, og er der to-fire personer, der vil være tovholdere, spørger Johan Harding. Intet træningsprogram, men deltagerne skiftes til at byde ind og forberede en aktivitet. Skriv til johan@kirstinelund.dk. 'Golden girls' er fodboldholdet for 'friske damer og modne piger' på både 25,35 og 55. Ingen kampe, kun spil mod hinanden. Motion og træning af lattermuskler. Første gang onsdag 3. april kl. 18.30 på banen ved Bjedstrup Skole. Kontakt: Heidi Larsson, 61 77 87 88.
 
14. mar. 2019 * Dover GF's yngste stormer frem. At det vrimler med børn i de yngste årgange i skoledistriktet kom fysisk til udtryk mandag under DGF's årlige gymnastikopvisning i Bjedstrup Sports Arena, hvor de var på gulvet i de grønne trøjer og mødre og fædre tæt på og under. (Foto: Peter Abildgaard)
 
6. mar. 2019 * Gymnastikopvisning i Dover GF foregår på Bjedstrup Skole mandag 11. marts kl. 16-18. (Foto fra opvisningen i 2017: Henrik Bjerg)
6. mar. 2019 * Åben sal og fri leg tre søndags-eftermiddage. Dover GF inviterer til tre søndags-eftermiddage - 17. marts, 31. marts og 7. april - med leg og tons for alle i salen på Bjedstrup Skole, skriver Johan Harding. Det er et forsøg for at se, om der er stemning for at lave et hold ud af det senere. Så pak familien sammen og kom med dem til et par hyggelige dage med sved på panden. Vi har åbent fra kl. 15.30-16.30. Vi ses. Ps: Det er gratis :-)
29.okt. 2018 * Udendørs fodboldsæsonen er slut, men vi er nogle oldboys spillere, der gerne vil fastholde formen(mest pære) og det høje niveau! - ved at træne gennem vinteren, ude på Multibanen i Bjedstrup. Vi vil gerne spille mandage kl. 19, men vi mangler spillere. Vi har et tilmeldingssystem på internettet (Doodle) hvor vi kan se, hvem og hvor mange, der er tilmeldt hver enkelt mandag. Hvis der er mindre end seks tilmeldt, har vi aflyst. Hvis du er med, så ring eller skriv til mig og få link til Doodle. Poul Egebjerg Ravn, tlf. 8657 7401 / 3057 7401, egebjerg.poul@gmail.com

 
4. juni 2018 * Svalende sprøjt, heftige volley-dueller og sværdkampe. Dover GF's sportsfest havde det hele - og supervejr . Se Henrik Bjergs 74 fotos på Flickr og find din datter, din far, din nabo, hende den nye og ham der du ved nok folde sig ud. (Foto: Henrik Bjerg)
 
 
 
21. maj 2018 * Et brag af en sportsfest - og med brug for hjælp. Vi holder i år sportsfest og åben skole i samarbejde med Bjedstrup Skole, Liv i Landsbyerne og Fafner rollespil. Der bliver alt det sædvanlige som: Hoppeborg, løb, skydetelt, fodboldturnering, volley, fadøl, bueskydning, by-dyst og en del nye ting. MEN: for at kunne få sådan en dag til at fungere har vi brug for hjælp. Til opstilling om fredagen og oprydning om søndagen. Vi har brug for folk til at stå i skydetelt, kiosk og til at stå ved grillen og sælge fadøl. Vi har lavet et vagtskema, hvor man melder sig til en time ad gangen, så skynd jer at sende en mail til johan@kirstinelund.dk. Og skriv, hvad I kunne tænke jer at lave og hvornår. Så skriver jeg jer straks på. Og man skal endelig ikke holde sig tilbage hvis man ikke synes, at en time er nok, må man hjertens gerne ta' flere. Vi ses lørdag 2. juni til et brag af en sportsfest!!

27. mar. 2018 * Sportsfesten nærmer sig og vi har brug for hjælp til at få en fed dag ud af det, skriver Johan Harding Sørensen, formand for Dover GF. Vi holder et sportsfest møde tirsdag 17. april, hvor vi lægger planen for dagen og finder ud af alt det andet. Alle er velkomne til at komme med og har man ikke lige tid til at møde op tirsdag 17. april kl 19 i klubhuset, er man velkommen til at skrive en mail til johan@kirstinelund.dk og sige, at man kan hjælpe på dagen eller op til. Årets sportsfest er lørdag 2. juni.

5. mar. 2018 * Dover GF fik en ny bestyrelseBestyrelsen ser nu således ud: Formand - Johan Harding. Kasserer - Flemming S. Møller. Menigt medlem - Rasmus Hedegaard Sørensen. Menigt medlem - Thomas Glud. Suppleant - Julie Arentsen Abildgaard. Suppleant - Kristiina Mardi. Samtidig er det fastlagt, at sportsfesten frem over kommer til at ligge fast den første lørdag i juni. I 2018 bliver det lørdag 2. juni. En arbejdsgruppe skal genoplive det legendariske morgenløb og den ærefulde bydyst, skriver Thomas Glud.

16. feb. 2018 * Bestyrelsen i Dover GF mangler to medlemmer. Og det bliver en del af dagsordenen på generalforsamlingen i biblioteket på Bjedstrup Skole tirsdag 27. februar kl. 20. Hør nærmere om arbejdet i bestyrelsen hos formand Johan Harding Sørensen (i midten) - 20661586. (Foto fra sportsfesten i 2016: Henrik Bjerg)
3. feb. 2018 * GF kan både stå for Gymnastik Forening og generalforsamling. Og i år finder den i Dover GF sted på Bjedstrup Skole tirsdag 27. februar kl. 20.
 

9. sep. 2017 * Kalder alle fodboldglade og -gale mandfolk ved Mossø og omegn! Nu skal der (igen) spilles hyggefodbold for voksne mænd på Bjedstrup Skole. Vi spiller mandage kl. 19.30 - omklædt og iført knæhøje strømper i tilfælde af grove tacklinger landsbyfjender og -venner imellem 🙂  Du skal hverken kunne afdrible nogen eller lave den perfekte tv-redning - til gengæld skal vi have det sjovt, så må vi se, hvad vi kan drive det til, når sponsorerne en dag står i kø. Skriv til mig eller Asmund Bertelsen, hvis du vil være med, skriver Viktor Reddersen, Svejstrup.


 
4. aug. 2017 * Fra Dover GF til EM-holdet. Ligesom en række andre fra landsholdet, der søndag spiller EM-finale, peger Luna Gevitz på, at hun begyndte sin fodboldkarriere i en lille klub. For Lunas vedkommende som bekendt i Dover GF: Vi er alle startet et sted. Også Midtjyllands Avis har haft en Luna-omtale.  

2. aug. 2017 * Nu også børneyoga i Dover GF. Hele områdets idrætsforening løber nu ud med en seddel om efterårets program. Læs her om børneyoga, musik/bevægelse, forældre-barn-gymnastik, spilop-gymnastik, miniput-fodbold, spring, volley, fodbold og piloxing/fitnessdans.
 
20. juni 2017 * Luna på EM-holdet. Luna Gevitz, der begyndte sin fodboldkarriere i Dover GF, er udtaget til kvindelandsholdet, der er med i slutrunden i Holland i juli. Luna spiller til daglig i Fortuna Hjørring.
 
23. apr. 2017 * Robotter, pudekamp og loppemarked. Lørdag 29. april er den årlige sportsfest i Dover GF, der i år er sammen med Rollespilsforeningen Fafner samt Bjedstrup Skole om arrangementet, der også er blevet til Åben Skole.

 
 
27. mar. 2017 * Fodfoldfitness i Dover GF. Onsdag 5. april starter vi fodboldfitness-holdet op igen - jeg glæder mig til at få rørt ben og lattermuskler sammen med en flok skønne kvinder igen, skriver Heidi Larsson, der håber at kunne samle en flok til hyggemotion hver onsdag - tag gerne veninder, naboen, søsteren, datteren eller andre med der kunne være interesseret. Sms 61778788.

23. mar. 2017 * Thomas i Dover GF's bestyrelse. Dover GF har haft generalforsamling, hvor Benjamin Hoff Skovgaard og Jeanett Zacho er stoppet i bestyrelsen, mens Thomas Glud er kommet ind. Johan Harding skriver i nyhedsbrev, at sportsfesten bliver lørdag 29. april, og der bliver brug for folk til bl.a. at tage sig af turneringsplaner, opstilling og oprydning m.m.. Et sportsfestmøde tirsdag 4. april afgør, om der er kræfter til en sportsfest i år.


 
18. feb. 2017 * To trænere og to til bestyrelsen søges. Dover Gymnastik Forening (DGF) har generalforsamling på Bjedstrup Skole tirsdag 28. februar kl. 19, skriver formand Johan Harding.  Se indkaldelsen og se hele opslaget - scrol nedad. Tidligere formand Jytte Elleby har selv været fodboldtræner uden særlige forudsætninger: Der kræves ikke andet end tid og lyst, og det kommer tifold tilbage fra børnene. (Foto fra Sportsfest 2016: Henrik Bjerg)
12. feb. 2017 * Volleyball spillere søges (M/K). I Dover Gymnastik Forening (DGF) har vi en lille volleyball afdeling, som hver vinter i mere end 15 år har insisteret på at spille et par timer om ugen i salen på Bjedstrup Skole, skriver Jan Malling. Sjældent er vi nok til to hold med seks spillere på hvert, og må derfor oftest spille med færre spillere og ind i mellem aflyse når vi ikke er nok til, at det giver mening. Holdet er for voksne, men bortset fra det er der ikke særlige forudsætninger. Vi er en skøn blanding af herrer og damer i alderen 20 – 60 år. Blandt os er der både spillere med og uden volleyerfaring, men vi deler alle ønsket om at spille bold, vinde og ha' en hyggelig aften. Er du glad for volleyball eller kunne tænke dig af finde ud af om det er noget for dig, så mød op. Vi spiller hver mandag aften fra kl.20 til ca. 22 i salen på Bjedstrup Skole. Vi håber at se dig.
18. aug. 2016 * Dover GF's vintersæson er klar, skriver Jeanet Zacho. Find programmet her  og meld dig/jer til på Dover GF.
 
 

14. aug. 2016 * Vi sparker langt, kort og højt. Så er vi klar med den nye sæson! Man kan booke badmintonbaner og tilmelde sig hold på Dover GF. Vi har springgymnastik, aerobic, piloxing, volley, fodbold, forældre/barn gymnastik og der kommer flere hold på i løbet af en uges tid, når det sidste falder på plads, fx yoga for voksne og yoga for børn, bueskydning og RoKK, atletik og kamp. Så hold øje med hjemmesiden og vi ses på banerne. Og så er sandkassefodbold startet op til igen! Sandkassefodbold er for piger og drenge på 3-4 år - samt boldvakse 2-årige. Vi leger med bolden, sparker langt, kort og højt samt øver os i at drible. Sandkassefodbold handler om at blive fortrolig med en bold og om at have det sjovt. Der skal deltage en forælder og de voksne er lige så aktive som børnene. Vi træner på boldbanerne ved Bjedstrup Skole tirsdage kl 16.45-17.30. Vi glæder os til at se jer! Vh Johan Harding. (Foto fra sportsfesten 2016: Henrik Bjerg)


 
 
3. juli 2016 * Se hvad I skal gå til efter ferien. Så har vi oprettet den næste sæson på klubmodulet. Skynd jer over og se, hvad I skal gå til efter sommerferien. Udover det, I kan se allerede, kommer der også Yoga, Bueskydning, Kamp og Tons, Spirefodbold og formentligt et par andre småting! Vi ses på banerne! Venlig hilsen Dover GF. (Foto af Vilma og Karina Grøngaard Mose under Sportsfest 2016: Henrik Bjerg)

 
22. maj 2016 * 101 pletskud fra Henrik. Under lørdagens sportsfest i Dover GF tog fotograf Henrik Bjerg en fotoserie på ikke færre end 101 fotos - fra bl.a. fodbold, sværdkamp, skydning, optræden, hoppeborg og tovtrækning. Nyd hans fotos her.
 
22. maj 2016 * Ry bankede både Højvangen og Dover GF. Under lørdagens sportsfest i Dover GF var der besøg af senior-fodboldhold fra Ry og Højvangen. Carl Balle Petersen fra Flygtninge-frivilliggruppen i Ry noterer, at Ry-holdet vandt syv-mands-turneringen med en masse gode mål. Og at holdet nu er blevet udfordret til turnering i Højvangen, så nu skal der trænes. Se flere fotos på Venligboerne i Ry.

 
18. maj 2016 * Man kan også selv tage mad med, men ellers er det til og med torsdag 19. maj muligt at tilmelde sig spisningen under sportsfesten lørdag 21. maj, skriver Eva Nikolajsen. Menuen koster 140 kr. for voksne og 70 for børn.
Grillede kyllinger med havsalt & urter, blandet salat med sæsonens frugt, grønt & gode olier, grøntsagstærte, hjemmebagt brød, smør & tapenade, lidt ekstra ‘fingergrønt’ til børnene. Se det ultra-opdaterede program med mange nye detaljer, som gør det værd at nærlæse! Boderne, skydeteltet, redskabsbanen, kiosken og loppemarkedet åbner kl. 12. Liv i Landsbyen og Købmanden i Alken kan også findes på sportsfestpladsen. Der vil være tyre-konkurrencen, sværdkamps-turnering (RoKK), hoppeborg og hoppepude, hesteskokast, petanque, skikes, parkour, boksning og flødebollekastemaskine. Fra kiosken sælges slush ice, toast, slik, sodavand og fadøl, der grilles pølser og sælges lodder til amerikansk lotteri med spændende præmier. Husk lopper til loppemarkedet og masser af småpenge til flødebollekastemaskinen, skydeteltet og loppemarkedet. Kiosken har Mobilepay.

Program:

12:00 Stjerneløb
12:00 Fodbold-turnering for børn og 'unge'
13:00 Lege for børn og voksne på Arenaen
13:00 Volleyball-turnering
14:00 Bueskydning
14:00 Vatpindebold på Multibanen
15:00 Zombieløb - uhadada!
16:00 Lege for børn og voksne på Arenaen
16:00 Fodboldkamp mod Oldboys
16:30 Fodboldkamp mod Oldgirls
17:00 Bydyst og fælleslege
18:00 Spisning i salen. Menuen koster 140 kr for voksne og 70 for børn. Man melder sig til på Klubmodulet - se nederst.

Fra kl. 19 er der musik på scenen:
Lena, Line og Trine sætter gang i festen med sang og dans.
Alken-koret synger kl. 20
Derefter kommer rapperne Hjemmebrandt fra Silkeborg - se dem på Youtube.


15. maj 2016 * Med til fodbold på lørdag? Benjamin Hoff Skovgaard fra Dover GF efterlyser fodboldspillere i alderen 18-40 år, der vil være med til at spille kampe - bl.a. med hold af flygtninge fra Ry og Højvangen - fra kl. 12 -  under sportsfesten.  Kontakt: benjaminfola@icloud.com

13. maj 2016 * Så er hoppeborgen bestilt, der er is og grillpølser i fryseren, banerne kommer op i løbet af næste uge, fodboldkampene bliver planlagt, kiosken bliver fyldt op med lækkerier, der er bands og Alken-koret på om aftenen, man kan stadig nå at melde sig til aftensmad på klubmodulet, der bliver skydekonkurrence , amerikansk lotteri, vatpindebold, bueskydning, volleyball, sværdkamp, zombieløb, leg og meget, meget mere. Vi laver et hjørne, hvor børn og voksne kan lave et miniloppemarked, hvor man kan sælge sit gamle legetøj eller bytte sig til noget nyt, så fyld bagagerummet eller trillebøren. Og i øvrigt, men ikke mindre vigtigt: Vi mangler stadig folk til at bemande boderne i løbet af dagen, og til opstilling fredag og nedtagning. Så husk at melde jer til at ta' en tjans!! De er bidt op i en times varighed og man melder sig til hos Johan Harding, 20661586, johan@kirstinelund.dk Velkommen til Dover GF's Sportsfest - Aktiviteter, leg og ballade. Vi ses lørdag 21. maj.


 
29. apr. 2016 * Kagebagere, opstillere og bydysthold søges. Dover Sportsfest 2016 - aktiviteter, leg og ballade. Sportsfest-udvalget håber på en hånd til at stille op til sportsfesten fredag 20. maj kl. 16 - til slut. DGF gi'r en fuldfed pizza at arbejde på, skriver Eva Nikolajsen. Opgaverne vil være både store og små, tunge og lette, der skal hentes ting i bil og vi skal ha' styr på de store linjer. Meld dig hos Johan på 20661586. Søndag 22. maj  skal der pilles ned og sættes på plads. Det bli'r fra kl. 12 og der er fadølsanlægstømningsgaranti - jeg har spurgt! Til selve festen ønskes kagebagere, så der er noget at sælge af - så mange som muligt. Jeg ta'r imod kagebagere på 26962880. Og det allervigtigste til slut: Landbydysten! Findes der bare én person, som vil være tovholder fra hver by/område og som kan finde på en aktivitet (f.eks. sækkeløb, is-spark eller lignende simpelt og fjollet for både børn og voksne), så skal der jo nok være folk at finde på festpladsen på dagen, som vil være med til lidt dyst. Mange festlige hilsner fra udvalget.
10. apr. 2016 * Orienteringsløb, bydyst og musikscene ved sportsfesten. Dover GF byder velkommen til årets sportsfest den 6. juni 2015 på sportspladsen ved Bjedstrup skole. Dagen starter traditionen tro med et løb. Det bliver igen i år et orienteringsløb rundt i området, denne gang med forskellige opgaver, der skal løses på posterne. Det bliver naturligvis ikke hårdere, end at alle kan være med, så det er en god familie aktivitet. Der er præmie til vinderne inden for tre kategorier: Voksne, Børn og Familie. Løbet skydes i gang kl. 12.
Program:
Boderne åbner kl. 12
12:00 Stjerneløb
12:00 Redskabsbane i salen
13:00 Lege for børn og voksne
13:00 Volley
14:00 Bueskydning
14:00 Vatpindebold
15:00 Zombieløb
16:00 Lege for børn og voksne
17:00 Fodbold
18:00 Bydyst
19:00 Spisning - Husk tilmelding på www.dovergf.klub-modul.dk
Fra kl 20 Musik på scenen
Detaljeret program hænges op på dagen
Andre aktiviteter + boder:
Tyrekonkurrence, sværdkamp-turnering (RoKK), leg og spil, fodbold, hoppeborg, hesteskokast og petanque, skydetelt, skikes, popcorn, sodavand, sandwich og fadøl i kiosken, parkour, boksning - og meget mere.

28. mar. 2016 * Spiller bare mod hinanden. Onsdag 6. april kl. 18.30
er der igen fodbold-fit for kvinder, fremgår det af Dover GF's facebookside. Det gælder motion bl.a. for lattermusklerne og ingen kampe, bare spil mod hinanden. Heidi Larsson - tlf. 61778788 - er kontakt.

 
28. mar. 2016 * Anderledes sportsfest i år. Den årlige sportsfest i Dover GF bliver i år med et tvist, skriver Eva Nikolajsen på foreningens facebookside. Der lægges bl.a. op til landsbydyst.
4. mar. 2016 * Tumult og beachvolley. Dover GF havde en tumultarisk start på 2015, hvor bestyrelsen måtte fordele ansvar uden så mange møder, fremgår det af formand Johan Hardings beretning, der rummer en stor tak til trænerne. 'Bjedstrup Urban Motions Park' er godt på vej, en beachvolleybane  skal snart graves, ligesom 'Dover Buelaug' er på vej som hold fra april. Læs referat fra generalforsamlingen om bl.a. skæv multibane og arbejdsmøde om årets sportsfest tirsdag 8. marts kl. 19 i skolebiblioteket.
 
 
 
9. feb. 2016 * Børn søger trænere. Generalforsamling i Dover GF foregår tirsdag 1. marts kl. 19 i biblioteket på Bjedstrup Skole, skriver Johan Harding. Se indbydelse og opslag om, at foreningen søger både trænere og hjælpetrænere i sommer- og vintersæsonen.

31. jan. 2016 * Har du lyst til at være med på volleyholdet? Vi vil gerne være flere i grundstammen på vores volleyhold i Dover GF. Vi er et par hold, som dyster hver mandag aften, i efterår-, vinter- og forårssæsonen på Bjedstup Skole. Vi har spillet sammen i mange år, - nogle har været med længe, men flere nye er også kommet til i år. Vi er et hold med masser af kampgejst og plads til masser af grin, skriver Ingvar Kristiansen.
26. aug. 2015 * Alarm, skaterområde, skydespil, ledige baner og liverollespil. Johan Harding har sendt nyheder fra Dover GF: Den 1. september sletter vi alle gamle alarmkoder på Bjedstrup Skole. Det betyder, at man ikke længere kan komme ind, hvis man ikke har fået lavet en ny kode i løbet af de sidste par måneder. Vi er i gang med at lave et nyt skaterområde, har købt et par store ramper og er ved at bygge flere sammen med børnene. Det betyder, at der ikke længere kan parkeres ved ramperne. Parker i stedet bilen langs med sportspladsen.  Der er stadig ledige familiebaner og hold, man kan tilmelde sig - se her.  Og Husk: Salen er optaget i hele uge 41 (ugen før efterårsferien) hvor fritidsklubben bruger den til skydespil. Vi ses på banerne!  Og så er der kommet kalender fra Fafner for efteråret:Vi køre liverollespil i granskoven ved Bjedstrup skole om onsdagene fra 2. september. Spillet foregår i fantasy verdenen Kimbria og alle, store som små, er velkomne. Det er gratis for medlemmer af Fafner og koster 20 kr. per spilgang for andre. Se iøvrigt kalenderen og find os på facebook. Vel mødt!

 
15. aug. 2015 * Blomster i mangel af vimpler. Fodboldspiller - bl.a. på landsholdet - Luna Gewitz med rødder i Alken er udnævnt som månedens spiller i Fortuna Hjørring og beskriver i den anledning sin opvækst. Læs Lunas beretning om bl.a. parabold-klubben på Mejeriet og blomster i stedet for vimpler i 'bonderøvsklubben' Dover GF her.

8. aug. 2015 * Piloxing og pilates. Så er programmet klar fra DGF til efterårets aktiviteter, der begynder i uge 38 og lidt i uge 37. Se programmet her. 
 
24. juni 2015 * Ledige trænertjanser i  Dover GF. Til efterårssæsonen efterlyser DGF nu to trænere af dels  blandet spring 0.-2. klasse og pige-springhold 3.-4. klasse. Man kan få kurser. Se opslag.
17. maj 2015 * Må den bedste by vinde. Som der står på plakaten holder Dover GF til sportsfesten i år en bydyst mellem landsbyerne i Dover Sogn. Der vil blandt andet være konkurrencer i tovtrækning, længdespirng, æggekast og tyring, skriver Johan Harding. Hver by skal stille et hold på min.  seks mennesker bestående af børn og voksne. Tilmelding af hold kan ske på johan@kirstinelund.dk. Vel mødt og må den bedste by vinde!
 
30. apr. 2015 * Urban Sports Park i Bjedstrup. Dover GF planlægger nu et større aktivitetsanlæg med baner til bueskydning,kamparena, parkour, skaterampe, længdespring og beachvolley. Kommunens skønpulje har givet 43.000 kr., DGF har selv 100.000 kr. og så skal der søges fonde. Skaterrampen bliver det første og anlægges sammen med skole og børnehus. Læs hvad LokalAvisen skriver.
26. apr. 2015 * Zombieløb og vatpindebold. Sportsfest i Dover GF lørdag 6. juni: Vi starter med orienteringsløb kl. 11 og fortsætter til et godt stykke ud på aftenen med hoppeborg, volley, zombieløb, fodbold, tyrekonkurrence, grillpølser, fadøl, popcorn, sandwich mm, vatpindebold, boksning, sørøverebaner i salen, fodboldfitness, rokk, skikes, parkour. osv. osv. Følg med på facebook. Tilmelding til aftensmaden er åbnet på klubmodul.
Vi har brug for frivillige til at få dagen til at køre og til opstilling og nedtagning. Så giv lyd, hvis du har lyst til at hjælpe til. Det behøver ikke være andet at stå i en bod en en enkelt time på dagen, men større bidrag modtages naturligvis også, skriver Johan Harding Sørensen.
1. apr. 2015 * Standerhejsning og boksering. Tirsdag 7. april kl. 17-19 er der standerhejsning i Dover GF, fremgår det af forårs-nyhedsbrev, hvor du også kan læse om planer om bl.a. beachvolley, parkour og boksering.

 
27. mar. 2015 * Trøjen er stadig grøn - og Dover-pige spiller nu på landsholdet. Jette Hansen, der voksede op på Bjedstrup Overmark og spillede udendørs håndbold på banerne i Dover GF fra 1995-99, er kommet på  A-landsholdet. Jette spiller pt. venstre back i Silkeborg-Voel KFUM og skifter til sommer til en ny dansk klub (er ikke offentliggjort endnu).  Hun fortæller om landshold-debut'en: 'Det var super fedt endelig at trække den rød/hvide trøje over hovedet. Det har været en drøm, siden jeg var helt lille, og det var en stor oplevelse at få debut i Frankrig mod det franske landshold i en stopfyldt Arena i Dijon. Nu har jeg fået tre A-landskampe på cv'et, men jeg vil arbejde stenhårdt for, at det ikke bliver de sidste. 

13. mar. 2015 * Sandkassefodbold og slåskultur. Dover GF er klar med sandkassefodbold for de to-til-fireårige og deres forældre, mere kampsport og slåskultur søndag 15. marts kl. 15-17, og så er Fafners kalender  for forår og sommer klar.

28. feb. 2015 * Nyt blod i Dover GF. I Dover GF's nye bestyrelse sidder: Flemming S. Møller som kasserer, Benjamin Hoff Skovgaard, Jeanet Zacho og Jane Mondrup som bestyrelsesmedlemmer og Johan Harding som formand, fremgår det af Dover GF's  facebook-side.

15. feb. 2015 * Træner-honorarer skal afklares. generalforsamlingen onsdag 18. februar kl. 19 skal medlemmerne i Dover GF bl.a. drøfte trænerhonorar -
hvilket niveau skal DGF ligge på, og hvad gør DGF ved pres fra 'professionelle' instruktører om højere honorar end nuværende. Der er også forslag stillet om at give 15.000 kr. til anlæg af skaterrampe bag pavillion. Et projekt i samarbejde med skolen.
 
19. jan. 2015 * Formanden takker af. Efter mindst fem år som formand for Dover GF er det tid til at slutte og lade andre komme til, skriver Jytte Eleby. Det har været lærerigt, spændende, sjovt, hyggeligt og enkelte gange surt at være med. Surt når man, for jeg ved ikke hvilken gang, har skullet rykke for betaling af kontingent, og spændende og sjovt, når vi har holdt en god sportsfest, indviet lyset på multibanen, været fyldt med ideer til et bestyrelsesmøde, blevet hilst på af ukendte børn, som vidste hvem jeg var o.s.v. o.s.v.
Desværre er jeg ikke ene om at stoppe i bestyrelsen nu, faktisk er der fire, der har valgt at stoppe. Af forskellige grunde: travlhed på job. familieforøgelse, andre interesser. Jeg håber inderligt, at der i området findes nogle, som vil tage over i bestyrelsen. Jeg synes, Dover GF er et vigtigt aktiv for vores lokalområde - både for børn og voksne. Jane fra Bjedstrup fortsætter, og med hende i bestyrelsen er der et naturligt samarbejde med rollespilsforeningen Fafner. Det tror jeg, at der kan komme meget godt ud af. Og vi har jo nogle aktive trænere, der gerne vil fortsætte. Det er bl.a. for at hellige sig dette, at nogen stopper i bestyrelsen.Hvis du har lyst til at høre lidt om, hvad bestyrelsesarbejdet indebærer, er du meget velkommen til at kontakte mig. Tlf 30297495.
Vi ses forhåbentligt til generalforsamlingen onsdag 18. februar kl. 19 i skolens bibliotek - kom også, selv om du ikke vil være i bestyrelse. Det betyder utrolig meget at få støtte og opbakning fra medlemmer til bestyrelsesarbejdet. Hilsen Jytte Elleby. Se invitation til generalforsamling.

24. dec. 2014 * Med spyd og økse. Johan Harding inviterer nu til RoKK - Rollespilskampkunst i Dover GF. Søndage fra kl. 16-17.30 for alle over otte år. Det foregår med bløde våben, så man behøver ikke være bange for at komme til skade. Læs mere om RoKK og tilmeld dig via Dover GF's klubmodul.
8. nov. 2014 *  Dover GF starter dansehold for 2.-6. klasse onsdag kl. 16-17 i gymnastiksalen på  Bjedstrup Skole. Start onsdag 12. november. Tilmelding her. Samme sted kan man se på halplan, at vi stadig har enkelte ledige badmintontider. Mandag 19-20, tirsdag 21-22, onsdage 17-19 og fredage + lørdage er der fri valg, skriver Jytte Elleby.
13. sep.  2014 * Dover Gymnastik Forening har ledige pladser på følgende hold: Piloxing mandag kl. 19 - 20, Pilates tirsdag kl. 17.30 - 18.30, Fitness Dance kl. 19.30 - 21, Spilopper 4 - 5 år mandag kl 16.15 - 17.15, Forældre/ barn tirsdag kl 16.30 - 17.30. Der er også ledige badmintontider. Tilmelding via Dover GF's klubmodul.
23.  aug.  2014 * Piloxing, pilates, spilopper og fitness. Dover Gymnastikforening er klar med efterårsprogrammet  - se det her.
 
16.  aug.  2014 * Så skete det igen. Alken (Dover oldboys) vandt pokalen ved det årlige Antik Cup i Gl. Rye i +50 rækken i fredags: Søren Laursen, Jacob Gewitz, Poul Ravn og Hans Alexandersen fik den flotte vandrepokal, hvor Alken igen, igen skal indgraveres, sammen med Flemming Martinsen, Alken, Carsten Nielsen, Tåning og Thune Korsager, Illerup. De sidste tre gik dog glip af de traditionelle tre håndmadder, ostemad og håndbajer.
18. maj  2014 * Husk at melde jer spisning til sportsfesten i Dover GF. Årets menu er fra Gothenborg i Them, og maden bliver lavet af Lene Kjeldsen, skriver Johan Harding Sørensen. Den står på økologiske BBQ Wings, salater, kartofler med pesto, koldhævet brød mm. Tilmelding via hjemmesiden- vælg Event.

 
6. apr.  2014 * Ligesom mor dengang. Se fotograf Henrik Bjergs 108 fotos fra Dover GF's gymnastikopvisning lørdag. Her Winnie og Stella Pohle ved plinten. Winnie har selv stået der som lille - med mindre plinten er en anden.
30. mar.  2014 * Årets sportsfest i Dover GF bliver lørdag 24. maj. Til dette kræves folk, skriver Jytte Elleby. Derfor indkaldes nu til  første planlægningsmøde af festen i klubhuset mandag 7. april kl. 19.30. Hvis du gerne vil give en hånd med, men ikke kan komme til mødet, så send lige en mail. Og hvis du gerne vil bidrage med pølsehorn, kage, opstilling dagen før, oprydning dagen, passe fadølsanlæg, tombola eller popkornmaskine, samle gevinster ind til tombolaen eller noget helt andet, men i øvrigt ikke vil være med i planlægningen, så send også en mail. En lille som stor hjælp er velkommen.
27. feb.  2014 * Fodbold - Standerhejsning onsdag 2. april kl. 16-17 med efterfølgende suppe. Derefter ugentlig træning for alle i 0. - 4. klasse onsdage kl 16-17. 
I mangel af børn i Bjedstrup prøver Dover GF i år noget nyt med at have alle børnehold til at træne samtidigt - for at have flere trænere og kunne samarbejde på tværs af aldre. Damefodbolden starter også op onsdag 2. april kl. 18.30-19.30. Som ekstra tilbud er der i opstarten af sæsonen arrangeret fodboldfitness søndag 6. april kl. 10-11 med instruktør fra DGI.
Gymnastik Forårsopvisning 2014. Kom og se alle foreningens dygtige gymnaster, lige fra forældre/børn til dansehold. Oplev vores mange springbørn og dansegymnaster. Lørdag 5. april kl. 10 i Bjedstrup Skoles gymnastiksal. Vi glæder os til at se alle gymnastikglade mennesker, medbring godt humør! Mange hilsner og på gensyn Dover GF.
 
22. feb. 2014 * Luna på A-landsholdet. Onsdag blev Luna Gewitz udpeget som spiller nr. 22 i A-landsholdets trup. Luna, der stammer fra Alken og har spillet i Dover GF, spiller til daglig i Fortuna Hjørring og skal i begyndelsen af marts til Algarve Cup i Portugal, der af mange regnes som uofficielt fodbold-VM for kvinder. Hep, hep, Luna. Læs mere.
3. feb. 2014 * Generalforsamling i Dover GF på biblioteket, Bjedstrup Skole, mandag 24. februar kl. 18.30, oplyser Jytte Elleby. Se indkaldelse.

4. jan. 2014Noget godt for kroppen. Husk tilmelding til Pilates, starter tirsdag 14. januar kl. 17.30 -18.45. Gør noget godt for din krop. Snart sidste frist, skriver Anne Mette Granner. Tilmeld på www.dovergf.dk.
10. dec. 2013 * Storm udsatte også lys-indvielse. Stormen tog pusten fra os alle i torsdags, og vi aflyste den officielle indvielse af lyset på Multibanen. Og heldigvis tænker jeg set i bagspejlet, skriver Jytte Elleby, formand for DGF. Men nu sker det så i stedet for torsdag 12. december kl.  16.30 - ligesom sidst inden skoleinformationsmøde. Håber at se rigtig mange børn og voksne til lystænding.

22. nov. 2013 * Lys på multibanen. Så lykkedes det!  Takket være Hanne Søndergårds ide og gode ansøgning til kommunen og Ole Hassagers benarbejde med udarbejdelse af projekt og indhentning af tilbud etc. står der nu seks lysmaster ved multibanen, skriver Jytte Elleby fra Dover GF. Flere har allerede benyttet sig af muligheden for at træne i mørket, og forhåbentligt vil flere komme til. Lyset tændes på trykknap på den ene lysmast. Det slukker, hvis der ikke er bevægelse på banen i 5 minutter, og kan ikke tændes når det er lyst og ikke i tidsrummet kl. 20 - 07 af hensyn til naboer. Brug det. Vi vil gerne fejre opsætningen af lyset - det sker med en officiel indvielse torsdag 5. december kl. 16.30, hvor Michael Villadsen fra Folkeoplysningsudvalget, Skanderborg Kommune, holder tale og tænder lyset. Der bliver serveret frugt m.v og så skal der spilles bold og leges på banen...


 

1. sep. 2013 * Flying springhold.  Det lykkedes i 11. time at finde en træner til springpigeholdet. Lillesøster Elise (også gymnast hos Flying Superkids) afløser sin søster, der tog afsted på efterskole. Hun vil sammen med tre forældre lave supertræning for spring- og danseglade piger. Og Dover GFs nye airtrack vil rigtigt komme i brug. Vi glæder os allerede til opvisning til foråret. Holdet begynder dog først tirsdag d. 10. sept. Der er stadig enkelte ledige badmintontider, skriver Jytte Elleby.


 

 

29. aug. 2013 * Plads til pilates. Pilates- og ryghold starter på tirsdag 3. september. Der er plads, så skynd dig at tilmelde dig på www.dovergf.dk, skriver Anne-MetteGranner fra Dover GF.


 

25. maj 2013 * En dag med fodbold. Søndag 8. september kl. 9-15 står DGF og DGI for minifodboldskole for 6-12-årige piger og drenge. Se mere.

25. aug. 2013 Ledige springpiger og ledige timer. Lige en reminder fra Dover GF om at det er nu der skal tilmeldes til gymnastiksæsonen, skriver Jytte Elleby. Som nyt i år tilbyder vi Hip Hop/ Streetdance for både piger og drenge, et rygtræningshold v. Anne Mette Granner, der har været af sted på en rygtræner-uddannelse hos DGI. Og endelig familiehold hver anden lørdag formiddag, hvor der bliver træning for hele familien uanset alder. Desværre mangler vi akut en afløser for Sara-Eline til springpigeholdet. Sara-Eline var så heldig at komme med på et afbud på en af de eftertragtede gymnastikefterskoler, og vi kan kun ønske hende held og lykke med det. MEN så mangler vi en 'cheftræner' - for vi har pigerne, airtracken og hjælpetrænere. Er der nogen der tilfældigvis kender en der kan være interesseret? Måske et ungt menneske der lige er kommet hjem fra efterskole. Vi giver honorar, og træningstøj og er meget gavmilde med kurser/uddannelse. Der er ledige timer i gymnastiksalen fredag aften, Vi har i bestyrelsen talt om, kunne bruges til områdets unge eller familier på tværs af alder. Vi mangler bare nogen, der siger, det vil vi gerne stå for. Hvis man er nogle stykker, der tager fokus, så behøves man ikke være der hver fredag, men få sved på panden de  fredage, hvor man bare vil have det sjovt med badminton, volley, høvdingebold, eller hvad man nu kan blive enige om. Og deltager pris snakker vi om. Hellere at timerne bruges end at salen står tom.26. maj 2013 * Igen i år et vellykket arrangement ved den årlige sportsfest i Dover GF. I år også tilsmilet af vejrguderne med tørvejr og solskin, noget foreningen ikke har været forvænt med de to foregående år. Med aktiviteter fra tidlig morgen var dagen fyldt med lidt af hvert for sportsfolket. Startede med 6,3 km løbetur for de morgenfriske, og siden fulgte zumba, streetdance, floorballkampe, volley og fodboldkampe for børn og voksne i alle aldre med gæster udefra. Vinder af morgenløbet blev Eric Ballowitz med en tid på 26.50 godt 2 minutter hurtigere end sidste års vinder Martin Elleby i tiden 29.06, der dog til egen tilfredshed forbedrede sit resultat med godt 1 minut. Se resultater fra morgen-børneløb og morgenløb.
Blandt fodboldholdene gjorde nok især Ry U 12  piger sig bemærket ved at give drengene fra U 13 flot modstand. De fik ikke scoret, men drengene måtte kæmpefor deres mål og sejre. 
Dagen blev også benyttet til afvikling af lokalopgør mellem klubbens to  seniorhold. Midt på dagen blev deltagerne ved sportsfesten også vidne til et slag mellem orker og andre rollespilsfolk, da rollespilsforeningen Fafner gav en lille smagsprøve på deres aktiviteter.

26. maj 2013 * +45-holdet med pokal. Dover GF's +45-hold, der for nylig vandt Antik-Cup, poserer her med pokalen efter en ny sikker sejr på 12-5 over topholdet fra Virring, som blev totalt rundbarberet i første halvleg. Der er gang i de gamle ben endnu, skriver Jacob Gewitz fra holdet, der godt kunne bruge lidt lokal forstærkning. Bagest:  Hans Alexandersen, Søren Laursen, Willy Petersen og Poul Ravn. Forrest: Thune Korsager, Kaare Birk og Jacob Gewitz. Også med på holdet:  Flemming Martinsen, Henrik Geuthier, Beat Staehli og Tavs Bjerre. (Foto: Oskar Korsager, trofast fan).


22. maj 2013* 23 holder på  Martin. Ud af de 43 deltagere i  Alken-quiz 2013 satser 23 et ja til, at Martin Elleby vinder morgenløbet lørdag - bl.a. Martin selv. De andre 20 siger nej, deriblandt Eric Ballowitz, der selv deltager.  Mail til Jan Malling thevstrom@gmail.com for tilmelding.
21. maj 2013 * Tilmelding til morgenløb.  I år er morgenløbet ved Dover GF’s sportsfest med professionel tidstagning. For at gøre det lettere på dagen vil vi gerne have at interesserede løbere tilmelder sig hurtigst muligt inden løbet, ved at sende en mail til Jan Malling thevstrom@gmail.com. Hvis du nu vågner lørdag morgen og ikke har fået meld dig til, men har lyst til at være med, så mød op alligevel, det kan stadig nås. Ved tilmelding skal du oplyse om du er barn (u.14) eller voksen og dermed deltager i 6,3 km. løbet, eller om du er under 10 år og vil løbe med på den korte 1 km. rute. Vi starter ca. 8.30 med 6,3 km og ca. 8.45 med børneløbet, men kom i god tid så vi kan få uddelt numre og tidtagningschip.

20. maj 2013 * Morgenløb, fodbold og det hele – kort sagt sportsfest. lørdag 25. maj skal der spilles, snakkes, løbes og leges hele dagen i Dover GF. Se programmet her på Dover GF’s egen hjemmeside – og klik her for tilmelding til spisningen kl. 18.


 

2. apr. 2013 * Damefodbold i Dover GF. For interesserede damer, friske piger og aktive kvinder opretter vi nu et damefodboldhold i Dover. Vi håber, mange har lyst til at komme og prøve kræfter med bolden, få sjov motion og en hyggelig stund på boldbanen. Se opslaget - og duk op på banen d. 10. april!                                                              V.h. Heidi Larsson & Trine Koch

1. apr. 2013 * Fodboldopstart – når foråret kommer.

Torsdag 4. april kl. 17. For alle, der gerne vil spille fodbold i Dover GF. Se på hjemmesiden hvilke hold, der starter og om træningstider i øvrigt. Hvis du ikke kan finde et hold, der passer til dig, så kontakt Jytte på tlf. 30297495. Vi træner en lille times tid, og derefter er der pølser + brød til alle børn. Kaffe og te på kanden til de voksne. Som noget nyt starter der damefodbold – træner hver onsdag kl. 19–20. (Foto: Henrik Bjerg)


24. feb. 2013 * Dover GF forkæler trænerne - bl.a. på Tulstrup Kro. Det kan man læse om i referatet fra generalforsamlingen, hvor der også er nyt om bestyrelsens sammensætning og tallinsk venskab. Mikkel Mørk Hegnhøj, Boes afløste Ulla Jacobsen, Alken, der efter mindst fem år havde valgt at stoppe. Der er en ledig kassererpost, da Nina Bjerring ikke ønsker at være kasserer mere, p.gr.a meget arbejde og skolebestyrelsesarbejde. Hun bliver dog i bestyrelsen. Nina har i sin tid som kasserer sørget for at få alt regnskab sat op i fint administrationssystem, så det vil blive en lettere opgave for næste kasserer. 

4. feb. 2013 * Generalforsamling i Dover GF foregår på Bjedstrup Skole torsdag 21. februar kl. 19. Et forslag til drøftelse er 1000 kr. årligt til hvert bestyrelsesmedlem. Se indkaldelsen.
6. jan. 2013 Pilates udskudt en uge. Pilates ved Anne-Mette Granner starter op igen tirsdag 15. januar kl. 17.30 - 18.45 i gymnastiksalen Bjedstrup Skole. Tilmelding via www.dovergf.dk , hvor den nævnte startdato 8. januar er udskudt til 15. januar.
13. nov. 2012 * Årets talent begyndte i Dover GF. Den 18-årige forsvarsspiller Luna Gewitz, som er en del af det danske U19-landshold, har vundet prisen som årets talent i Dansk Fodbold Award 2012, oplyser TV 2. Luna har spillet ni landskampe for det unge landshold, har scoret fire mål og ialt optrådt 38 gange for de forskellige, danske U-landshold. Hun er en del af det U19-landshold, som er beskrevet som et af de stærkeste i lang tid.

Luna, hvis drøm er at komme på A-landsholdet, spiller i Montpellier HSC og har fået sin fodboldopdragelse i IK Skovbakken - og alken.dk kan tilføje Dover GF!


28. okt. 2012 * Dovers fodboldhold  foreviget. Midtjyllands Avis har fotograferet seks fodboldhold i Dover GF. Her Sara Olsens U12-U13. Se alle seks.
22. okt. 2012 * Benhård og kompromisløs. Luna Gewitz, tidligere Dover GF, er nu blandt de nominerede i kategorien Årets Talent, Kvinder, i Dansk Fodbold Award 2012. Læs, hvordan hun beskrives - og hvornår showet er på tv - på Folk i Alken.

4. sep. 2012 * Old Boys rykkede ned. Det lykkedes ikke Old Boys-holdet at vinde fodboldrækken igen som sidste år. Holdet er i stedet rykket en række ned i systemet efter en turneringsomlægning og en kort sæson, oplyser Jacob Gewitz. (Foto: Henrik Bjerg)

19. aug. 2012 * Spilopper og skiking. Dover GF's efterårsprogram er på gaden Se her. Ulla Jacobsen skriver, at der er en fejl i programmet for DoverGFs vintersæson. Aerobic og Fitness dance om tirsdagen er fra kl. 20-21.30 og ikke som skrevet i opslaget 19-20.30. 

14. aug. 2012 * Sjov fodbolddag i Dover GF. Igen i år står Dover GF og DGI Sydøstjylland for en fodbolddag for børnespillere, skriver Jytte Elleby. Det bliver lørdag 1. september, hvor DGF sørger for forplejning til alle spillere, og DGI stiller med instruktører. Altså en sjov, udfordrende og hyggelig fodbolddag. Pris: 140 kr. pr. deltager. Der kan kun tilmeldes online - her.


21. juni 2012 Martin hurtigst. Sportsfesten i Dover GF samlede ca. 300 deltagere og fra morgenstunden var der motionsløb på en 6,5 km lang rute igennem de tre byer. Vinder blev den kun 12-årige Martin Elleby i tiden 30 min. og 30 sek., efterfulgt af Poul Ganer - hurtigste mand i tiden 31 min. og Bolette Olsen - hurtigste kvinde i tiden 31,18. Yngste deltager Toke på syv år gennemførte på 58 min. Ca. 125 børn var i aktion med fodbolden, hvor der blev kæmpet mod gæstende hold fra Ry, Voerladegaard og Gl. Rye.
Nyt i år var zumba, der fik mange til at svede, samt massage- og wellness-behandlinger fra tre lokale behandlere - Eva Stubberup, Jytte Elleby og Vibeke Sandberg. Dagen blev afsluttet med fællesspisning samt landskamp på storskærm. (Fotos: Henriik Bjerg)

8. juni 2012 * Dover GF på Facebook. Dagen før sportsfesten har webmaster Henrik Bjerg, Svejstrup, søsat klubbens Facebook-side  med plads til kommentarer, fotos og likes  og den slags.
 

21. maj 2012 * Online tilmelding til spisning. Man nu kan tilmelde sig spisning til sportsfesten - Mad fra Hårby-slagteren ca. kl 17. så man kan være nogenlunde klar til landskamp på storskærm kl. 18. Man tilmelder sig her. Desværre kan man ikke tilmelde flere ad gangen, men det er muligt at tilmelde sig flere gange, og man behøver derfor ikke at oprette hele familien som brugere for at kunne tilmelde alle, skriver Jytte Elleby.

13. maj 2012 * Sportsfest i DGF. Morgenløb, volley- og fodboldkampe, traditionsrige opgør, zumba-demonstration og redskabsbane, tv-fodbold Danmark-Holland og fællesspisning om aftenen. Kort sagt Sportsfest i Dover GF lørdag 9. juni fra kl. 8.30. Se programmet. (Foto fra sportsfesten i 2011: Henrik Bjerg).
23. mar. 2012 * Så lykkedes det for DGF. Dover GF fik på den ekstraordinære generalforsamling valgt en fuldtallig bestyrelse og to suppleanter. Trofaste Søren Laursen var eneste deltager i generalforsamlingen udover den nye bestyrelses fem kvindelige medlemmer. Søren kunne ikke lokkes med i bestyrelsen, men fortsætter sit gode arbejde i fodboldafdelingen som kampfordeler og kontakt til JBU og DGI.
Den nye bestyrelse er de tre gamle medlemmer: kasserer Nina Bjerring, Ulla Jacobsen og formand Jytte Elleby og de to nye, Lone Langballe, Lundhøjvej, instruktør på forældre/ barn holdet med bestyrelseserfaring fra SKanderborg at dele af og Kristina Mardi, Bjedstrupvej, aktiv idrætsudøver i forskellige retninger og allerede instruktør på aerobic holdet om mandagen. Nye suppleanter er Lone Rohde og Jeanet Zacho, bl.a. kendt som instruktører på spillopholdet. Hilsen Jytte
21. mar. 2012 * DGF ser ud til at overleve. To nye har meldt sig til bestyrelsen, fortæller Jytte Elleby, men flere må meget gerne komme til: Ekstraordinær generalforsamling torsdag 19. april kl. 19. Se hvem de nye er - og selve indkaldelsen.


11. mar. 2012 * Mange ideer - ingen nye i bestyrelsen. 15 engagerede folk mødte til generalforsamling i Dover GF. Aftenen var præget af stort engagement og mange ideer til, hvad foreningens pæne overskud og
aktiver kan investeres i og også megen snak om, hvordan findes et par stykker mere til bestyrelsen, skriver Jytte Elleby. På trods af det store engagement lykkedes det ikke at finde nye til bestyrelsen, som nu består af kasserer Nina Hagbath Bjerring og formand Jytte Elleby samt på orlov bestyrelsesmedlem Ulla Jacobsen. Flere meldte sig til ad hoc opgaver og vil gerne spørges til konkrete opgaver.
Med kun to aktive i bestyrelsen blev konklusionen, at der indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling. Spændende bliver det hvad den lille bestyrelse finder på at der skal til som ekstra trækplaster den aften. Tre retters aftensmad eller et spændende foredrag eller?
Stor tak til dem der mødte op – tak for de mange gode ideer og konstruktive inputs. Se selve referatet. (Foto: Jeanette Zacho) 
28. jan. 2012 * Så stort som vi magter. Dover GF mangler folk til bestyrelsen, melder formand Jytte Elleby, der er den ene af to, der fortsætter.

Fra indkaldelsen til generalforsamling torsdag 8. marts kl.19.30  i klubhuset ved Bjedstrup Skole: Det er vigtigt, at der nu findes et par stykker mere til bestyrelsen. Nuværende bestyrelse er på fire, hvoraf Jacob Gewitz stopper, Ulla Jacobsen har orlov på ubestemt tid, og tilbage er to, kasserer Nina Hagbath Bjerring og formand Jytte Elleby. DERFOR kom til generalforsamling og meld dig som aktiv til bestyrelsen eller til noget andet. Kom også bare for at bakke op, det er også med til at drive værket. Har du spørgsmål vedr. bestyrelsesarbejdet - ring: 30297495. Det er ikke et stort arbejde, eller vi gør det så stort, som vi magter. Vi har masser af drømme, så jo flere aktive jo mere sker der. Læs hele indkaldelsen. (Foto: Henrik Bjerg)


 
6. jan. 2012 * Dover GF får egen hjemmeside. DGF er i gang med at få bygget sin egen hjemmeside www.dovergf.dk op, fortæller formand Jytte Elleby. Fotograf Henrik Bjerg, Svejstrup, står bag. Og tilmelding og betaling sker nu via hjemmesiden. Via et klik på 'tilmelding' finder man sit hold i klub-modul-systemet. På 'halplan' kan man se, at der er enkelte ledige badmintontider. Prisen bliver selvfølgelig rettet til, nu hvor der kun er en halv sæson tilbage.
6. jan. 2012 * Pladser til aerobic og pilates. Dover GF har pladser på: Aerobic mandag kl. 20-21, underviser: Kristina Mardi tlf. 26336925. Pilates tirsdag kl. 17.30 – 18.40. (Du skal helst have prøvet lidt pilates før) Underviser: Anne Mette Granner, tlf. 28433047. Undervisningen foregår i gymnastiksalen Bjedstrup Skole. Tilmelding via
http://www.dovergf.dk/ – klik på tilmelding i nederste højre hjørne.

27. sep. 2011 * Beat har scoret 500 gange. Han kom, han så, han scorede. Alle tiders målscorer Beat Staehli scorede sit mål nummer 500 for Dover old boys i mandags. På kun 16 sæsoner har Beat formået at lave mål i praktisk talt hver kamp. Det siger ikke kun noget om Beat og hans målnæse, men også om det hold, han har spillet på gennem årene og de mange gode oplæg, der er blevet serveret for ham :-) I denne sæson er holdet rykket 'op' i veteran-rækken, og der er dermed basis for mange flere mål fra Beats gamle fodboldben.
 Holdet spiller sæsonens sidste hjemmekamp mandag 2. oktober kl. 18 på Dover stadion. Her vil holdet fejre og hylde Beats mange mål med lidt godt til ganen. Der vil for interessede være gratis afgang og parkering. Kampen mandag blev så helt fantastisk og klart årets bedste, skriver Jacob Gewitz. Topkamp og den afgørende om at vinde puljen. Silkeborg IF veteranerne kom på besøg, og det blev et brag af en kamp, som Dover vandt 4-3, desværre uden mål fra Beat denne gang. Efter kampen var der - til ære for Beat - øl og fyrværkeri i regnvejr - rigtig fed kamp/aften. :-)

7. sep. 2011 * Fodbolddag. Dover GF står for en fodbolddag søndag 2. oktober for børn fra 0.-6. klasse. Se opslag.


25. aug. 2011 * Godt aerobic-nyt. Vi er så heldige at have fundet en aerobic-instruktør i Dover GF, så der alligevel kommer et hold i år, skriver Ulla Jacobsen. Og det er med at få nyheden ud, inden folk melder sig til noget i andre foreninger. Læs opslaget.

21. aug. 2011 * Fodbold. Der starter fodbold op for den nye 0. klasse og andre på samme alder på mandag kl. 16-17. Trænere er Trine Holm og Peter Wittenburg. Info hos Trine på:  trine.holm1@skolekom.dk. Desuden starter der hold op for pigerne i 1. klasse tirsdag kl. 16-17. Træner er Kåre Birk - info hos kaarebirk@hotmail.com.
Booking af badmintonbaner sker fredag 2. september kl. 17 i klubhuset. Da Dover GF ikke har fået så meget haltid i Ry til indefodbold, vil der nok være lidt færre eftermiddagstider. Til gengæld bliver der ledig haltid tirsdag aften, hvis der ikke findes en instruktør til dameholdet. Ligeledes må badmintonspillerene være indstillet på at sæsonen kan slutte allerede til jul for enkelte spillere, hvis det lykkes at finde instruktør i kampsport for børn. Holdsport eller træningstilbud, der udbydes til børn eller flere deltagere, har højeste prioritet. I år skal der ved tilmelding medbringes navn, fødselsdato, adresse, tlf. nr og email adresse på alle spillere på banen og ikke kun på vedkommende, der booker banen.
Sæsonen starter fra 3. september. Pris: 1000 kr. / bane på hverdage minus lørdag. 1000 kr. for salen = familiebane fredag aften efter kl 18 og lørdag.
13. aug. 2011 * Zumbainstruktør søges. Men ellers er Dover GF klar til sæsonstart i uge 36, melder Ulla Jacobsen: Spilopper 4-5 år, forældre/bedsteforældre og børn 2-4 år, zumbaerobic, pilates med Anne-Mette Granner.. Se hele programmet. 
13. juni 2011 * Bestil pizza til sportsfesten. Hvis man vil have pizza under sportsfesten lørdag 18. juni, kræver det bestilling i forvejen - senest torsdag. Læs mere.
1. juni 2011 * Sportsfest med arvefjendeopgør. Årets sportsfest i Dover GF bliver lørdag 18. juni.  
Motionsløb, fodbold, volleyball, skydetelt, arvefjendeopgør, tombola,  improviseret fællesspisning og fri leg. Se opslag.

8. maj 2011 * Så prøver vi igen med løb i Dover GF. Løb for en bedre kondi. Løb for at tabe dig. Løb for et bedre velvære. Løb for sjov. Løb for fællesskab. Kort sagt løb for alle. Kom enten mandage kl. 17 ved Bjedstrup skole hvor Jette Liborius (erfaren løber og idrætslærer) laver fælles opvarmning og løbetur. Eller søndage kl 10.30 på græsset overfor købmanden i Alken, hvor Ann Namrok (også erfaren løber) står for opvarmning og instuktion, især til dem, der ikke har løbet før.


12. feb. 2011 * Pilates med Anne-Mette. Bliv stærk med pilates. Pilates er et system af stræk- og styrkeøvelser. Pilates styrker musklerne, gør dem udholdende og spændstige, giver bedre kropsholdning, smidighed og balance, forbinder krop og bevidsthed og gør skikkelsen mere strømlinet. Derudover er formålet med øvelserne at genopbygge den naturlige stilling i rygsøjlen, nedsætte unødige spændinger i kroppen og øge kropsbevidstheden. Øvelserne giver stabilitet, styrke og udholdenhed i muskelkorsettet (core). Vi starter op med de helt grundlæggende øvelser, de første tre gange er grundig gennemgang for begyndere, men alle må selvfølgelig være med. Derefter er holdet for begyndere / let øvede. Medbring tæppe og evt. egen måtte. Vi slutter hver gang med en kort afspænding. Musiklokalet på Bjedstrup Skole tirsdage kl.17-18.10, med start 22. marts, i alt 10 gange. 300 kr for 10 gange.
Tilmelding senest 18. marts ved underviser Anne-Mette Granner tlf og sms 28 43 30 47. Dover Gymnastikforening.


11. feb. 2011 * Sundheds-foredrag. Dover GF inviterer torsdag 31. marts kl. 19-21 til foredrag med bevægelseskonsulent Martin Gertz: Sundhed for alle - mere bevægelse i hverdagen. Børnehuset og skolen er også med. Se opslag. 

3. feb. 2011 * Løbere søges. Vi vil i Dover GF gerne starte en løbeafdeling op med løbeskole. Til det søges nogle løbere, der vil være med til at give løbeerfaringer videre og hjælpe andre i gang med at løbe. Der gives instruktørkursus. Vi håber at finde 8 – 10 løbere, så vi er flere om at holde fokus og ikke behøves at være forpligtiget hver gang. Og vi har allerede fat i nogle. Henvendelse  Jytte Elleby tlf. 86577495 eller jytte.elleby19@gmail.com .


3. feb. 2011 * Generalforsamling i DGF. Der er ordinær generalforsamling i Dover GF i biblioteket, Bjedstrup Skole, mandag 21. februar kl. 19.30. Forslag, der ønskes behandlet på mødet, skal være bestyrelsen i hænde senest otte dage før mødet og sendes til jytte.elleby19@gmail.com. Kom og hør om det forgangne år i vores lille forening og vær med til at sætte dit præg på klubbens fremtid.


3. jan. 2011 * Energidepoterne skal fyldes op igen. Kom i form til skiferien, kom vintertrætheden til livs, kom i godt humør, kom og vær med .... til ZUMBAEROBIC i gymnastiksalen på Bjedstrup Skole, tirsdage kl.19-20.30. Holdet har været igang siden efteråret, men du kan være med i anden del af sæsonen for halv pris. Der laves Zumba til hede rytmer, kombineret med aerobic, opstramningsøvelser af diverse muskler og udstrækning. Opstart tirsdag 4. januar. Sæsonen slutter ca. medio april. Pris: 225 kr. Vel mødt, skriver Ulla Jacobsen, Dover GF, tlf: 61 30 29 79.


10. okt. 2010 * Ledige baner. Dover GF har stadig ledige badmintonbaner. Der er ledig tid mandag kl. 17–18 og 19–20, onsdag 17-18 samt fredag fra kl. 18. Som noget nyt kan man leje en bane pr. gang for 50 kr. Du kan for eksempel leje den hver 14. dag, eller hvis du spontant får lyst til at slå din nabo i badminton eller bordtennis kan det lade sig gøre mandag eller fredag. Eller hvad med selv at holde en høvdingeboldfest en fredag? Udlejning sker ved at henvende sig til Jytte Elleby, Søbjergvej 19, tlf. 86577495. Nøgle til gymnastiksalen afhentes også hos Jytte.


26. sep. 2010 * Løbeklub i Dover GF. Vi løber hver søndag kl. 9.30. Der vil være løb for nybegyndere og for dem, der løber i forvejen, skriver Ingvar Kristiansen og Thorbjørn Herrik. Løb 5 km. inden jul (for nybegyndere) eller løb 10 km. inden jul (dem, der løber i forvejen). For begge grupper starter vi roligt op - og hver gang med en let opvarmning. Vi ses søndag kl. 9.30 ved multibanen ved Bjedstrup Skole.

19. sep. 2010 * Fælles træning lørdag. Der er fælles træning for alle interesserede i Dover GF lørdag 25. september kl. 10-12. Fire tidligere Dover-spillere træner voksne og børn i bl.a. zumba og fodbold. Se opslag. Jeanette Svendsen i zumba og Thorbjørn Herrik på løbeturen.

5. sep. 2010 * Ledige baner. Sæsonstart for badminton og familiebaner i DGF er her i uge 36. Der er stadig ledige baner, så hvis du/I er interesserede kontakt da Jytte Elleby på tlf: 86577495.


22. aug. 2010 * Visionsmøde i Dover GF. Dover GF mangler hænder og hoveder til bestyrelses arbejde og andet, skriver formand Jytte Elleby. Samtidig har vi en stor gymnastiksal, der kan bruges meget mere, end den bliver. Derfor inviteres til Visionsmøde. Du kan se hvad der er af nuværende aktiviteter , og hvis der er noget, du mangler, så kom og lad os se, hvordan vi gør det til virkelighed. Hvorfor køre langt, når du kan nøjes med en (cykel)tur til skolen. De fleste aktiviteter er rettet mod vores børn. Der må gerne komme flere for dem. Og ligeså vigtigt er nye tiltag for de voksne. Vel mødt tirsdag 31.august kl 19 på Bjedstrup Skole.
13. aug. 2010 * Spillopper og zumbaerobic. Ikke længe til sæsonstart i Dover GF: I uge 38 begynder fire forskellige gymnastikhold, og tirsdag 31. august kl. 18-19 er der badminton-tilmelding, oplyser Ulla Jacobsen: Se opslag.
19. juni 2010 * Så fik oldboys tæsk. Under en regnvåd og haglplaget kamp fik det ellers (se stilling - 27 point i ni kampe) ubesejrede oldboyshold endelig tæsk. I en venskabskamp under sportsfesten i Dover GF blev de besejret 4-6 af et hold af tidligere og nuværende ungdomsspillere fra årgangene 89, 90, 91, 93 og 95: Emil Ravn, Dea Nørgaard Harel, Simon Laursen, Klaus Vind Abildtrup, Ole Fosdal, Sofus Andersen, Ole Keldorf og Lasse Ravn. 


Dover GF's Facebook-side
 
 
Formand for Dover GF: Johan Harding Sørensen, Kirstinelund.

13. juni 2010 * To gange guld til Dover. Dover GF havde to hold med til et sportsstævne i Søvind ved Horsens lørdag 12. juni, og det gik over al forventning, skriver Steen Jacobsen. U8 holdet med Tobias, Sigurd, Carl, Oskar og Daniel vandt begge sine to kampe.
Det resulterede i, at de fik en velfortjent guldmedalje med hjem. U11 med Mathias, Anders, Alexander, Kalle, Maja, Markus og Gustav, var igennem to meget intense kampe med stor fight og godt fodboldspil, og de vandt fuldt fortjent guld i rækken. Der er store talenter og fantastisk opbakning til disse kampe, og det er en fryd at følge de forskellige holds udvikling.
11. juni 2010 * Oldboys stadig ubesejret. Dover GF' oldboys vandt senest over Them med 6-3. Laasby fører godt nok rækken, men Dover er á point med en kamp mindre, så det... Se stillingen.

10. juni 2010 * Fodboldskole for 0.-4. klasse. Dover GF gennemfører igen i år fodboldskole i samarbejde med DGI, fortæller Søren Laursen. Det foregår 4.-5. september og er både for øvede og uøvede. Lærerigt og anderledes.  Læs brochuren
6. juni 2010 * Endeligt program til sportsfest. Morgenløb og lokalopgør i fodbold og volleyball, og nyskabelser som høvdingebold. Jan Malling har sendt Sportsfest-program.

6. juni 2010 * Kvinde-træning. Jytte Elleby minder om, at det er mandagene 7. og 14. juni kl. 19 - 20, damerne / kvinderne / konerne træner for at være i form til kamp ved sportsfesten. 
22. maj 2010 * Klubhuset skal males. Dover GF's klubhus skal males udvendigt, skriver Jytte Elleby, der indkalder til maling fredag 28. maj kl 18 og/eller lørdag 29. maj. kl 10. Medbring stiger og store og små pensler. I tilfælde af silende regn udsættes malingen til efterfølgende weekend samme tid. Meld gerne i forvejen, at du kommer, til Jytte, tlf. 30297495. Måske arrangeres der fodboldtræning for børnene.
18. maj 2010 Dommer ville ikke stoppe kampen. Vi vandt igen igen - det er ved at blive helt trivielt :-)  4 - 1 over Låsby, beretter Jacob Gewitz fra Dover GF's oldboys. Og igen ny tilskuerrekord, 13 tilskuere, otte voksne og fem børn. Denne gang tre kvinder, hvoraf de to i hvert fald syntes det var rigtig hyggeligt og spændende at være til fodbold ,og som de bemærkede, var det tilmed gratis :-) Fornøjeligt at spille for et så entusiastisk og talstærkt et hjemmepublikum. Der var også rigtig meget at juble over, en god og spændende kamp med to hold, som ville frem af banen, med hjemmeholdet som dem, der bedst forstod at udnytte sine chancer. På trods af at han opholdt sig på den ene sidelinje gennem hele kampen, var det dommeren, som var mest i centrum. Til vores store utilfredshed ville han ikke stoppe kampen, når vi faldt og slog os, så vi kunne få support med det samme, eller humpe ud. Tilskuerne begyndte ligefrem at råbe af ham, hvilket vi dog hurtigt fik stoppet. Men han havde nær ikke fået sin dommerbetaling :-). Dover fører rækken.
2. maj 2010 Jytte ny formand i Dover GF. Der var på generalforsamlingen i Dover GF noget træthed i bestyrelsen, så der søges flere aktive folk. Jytte Elleby afløser Ingvar Kristiansen som formand, fremgår det af referatet, hvor der bl.a. efterlyses gevinster til sportsfesten. Læs også om en ny aktivitet - bold og leg for fem-seksårige, hvor de første 15 er tilmeldt, og en opfordring til kvinder om at træne lidt fodbold op til sportsfesten.


1. maj 2010 Sportsfest. Stjerneløb, skydetelt og sandwich. Dover GF indkalder til sportsfest lørdag 19. juni kl. 8.30-22. Se opslag.
1. maj 2010 Oldboys i spidsen efter tre kampe. Med to sejre på hjemmebane - 10-2 over Silkeborg B78 og senest 10-3 over Them GF - fører Dover GF's Oldboys nu sin række sammen med Låsbys førstehold.
- Værd at lægge mærke til, skriver holdleder Jacob Gewitz. For det er altså ikke hver dag, vi kan præsentere sådan en pointhøst og målscore. Hvad skal det ikke ende med ? Og mod B78 ovenikøbet i en kamp, hvor udeholdet lagde dommer til, og der var sæsonrekord med otte tilskuere, heraf to kvinder, Helmer og Max :-). Adgang til stadion er i Dover GRATIS og det samme er parkering. Næste kamp er i Dover mandag 3. maj kl. 19 - vel mødt. Kom i god tid, der er rift om de gode tilskuerpladser.

15. apr. 2010 Oldboys vandt åbningskampen. På udebane vandt Dover GF's Oldboys sin første kamp  denne sæson, 4-0 over Låsbys andethold, skriver Jacob Gewitz, der både kalder det 'nærmest sensationelt' og at sæsonen er reddet.
5. apr. 2010 Ikke sko- men standerhejsning. På Sct. Annagades Skole i Århus bliver de slidte sko hejst op i et træ. I Dover GF gælder det i stedet standerhejsning på fredag 9. april kl. 16, mens de gamle fodboldstøvler kan byttes på en støvlebørs. Se opslag.
 

28. feb. 2010 General-gymnastik. Så er der generalforsamling i Dover GF torsdag 11. marts kl. 19.30, oplyser Jan Malling. Se indkaldelse.
10. sep. 2009 Efterårsaktiviteter. Så er Dover GF's officielle annonce med efterårets aktiviteter kommet.
  
8. sep. 2009 25 til fodboldskole. I weekenden afholdt Dover GF fodboldskole for ca. 25 drenge og piger i alderen ca. 6 til 11 år, fortæller Jacob Gewitz. Selv om vejret ikke var for godt, specielt om lørdagen, blev der gået til den og ungerne fik lært en masse nyt, udi fodboldens svære kunst. Et par unge DGI-fodboldfolk lærte fra sig, med god hjælp af tidligere Dover  spillere, Simon Laursen og Søren Fosdal. Ungerne havde en par herlige dage, alt i mens Knut Seiten og Søren Laursen tog sig af alt det praktiske, bespisning med spagetti og kødsovs og uddelinng af frugt mv. Om søndagen havde Dover GF tilmed arbejdsdag, hvor en lille skare forældre var mødt frem og var med til at gøre lidt rent i klubhuset, ryde op, ordne boldrummet osv.  Tak for indsatsen :-) Det hele sluttede søndag eftermiddag, hvor trætte og glade unger blev sendt hjem med en dejlig fodbold og en drikkedunk.

31. aug. 2009 Laudrup, Høgh og Dover-drengene. Fem tidligere Dover GF-drenge, der stadig spiller i den grøn-hvide dragt, når det gælder, skød sig hele vejen til Rådhuspladsen i Laudrup og Høghs Street fodboldturnering. Læs Poul Ravns beretning.
23. aug. 2009 Sæsonstart i Dover GF. Torsdag 27. august fra kl. 17 er der fordeling af haltider til bl.a. badminton, oplyser Jan Malling. Læs mere. 


2. aug. 2009 Fodboldskole i Dover GF. DGF står for DGI-fodboldskole på Bjedstrup Skole 5.-6. september. Det plejer at være en rigtig god week-end med masser af fodbold og hygge, oplyser Søren Laursen. Man kan tilmelde sig direkte og få mere at vide hos DGI her.
8. jun. 2009 Sportsfest ved fuldmåne. Vi startede med et 5 km langt morgenløb for ti morgenfriske folk, med mange nye navne, mest bemærkelsesværdigt: Søren Laursen - noget usolidarisk set fra Old boysholdets side :-) Morgenmad sponsoreret af Kvickly, fortæller Jacob Gewitz. Masser af spændende fodboldkampe med medaljer til alle børn, og mange Dover-hold klarede sig godt. Peter Dalsgård som tovholder og eventmager bl.a med 'Safarimand i bur'. Lokale volley- og fodboldkampe, hvor mange tidligere Dover-unge kommer og er med. Bl.a. samlede Poul sit tidligere hold og spillede en sjov og spændende kamp mod Gl. Rye. - Det vil vi gerne have mere af i fremtiden.

Dovers U10 hold - 3. klasse - vandt guld.
Peter Tigermand underholdt.
Også de tidligere Dover-piger spillede mod mødrene, som vandt sikkert med 3-0. Hårby Slagtehus grillede oksemørbrad, kylling og pølser, vi så landskamp på storskærm, og sjældent har vi solgt så meget fadøl. Jo det var en rigtig fin dag. Karins far, som var præst, har sagt, at ved fuldmåne var bønderne aldrig i kirke, fordi de var i marken, fordi der altid var godt vejr - derfor holder vi altid sportsfest ved fuldmåne omkring 1 juni :-) Indtil nu er det gået rigtig godt, bl.a stod det ned i stænger i Ry lørdag formiddag, vi fik tre dråber ..... Læs også smalltalken fra 8. juni (Fotos: Kåre Birk)
17. maj 2009 Sportsfest i Dover GF. Så' der Sportsfest - lørdag 6. juni - med morgenløb, sportskampe og fællesspisning. Læs program. 

9. apr. 2009 Kano- og kajakmøde. Så skal der ske noget på kano-kajak-fronten. Dover GF inviterer til infomøde  på mejeriet torsdag 16. april kl. 20 for alle interesserede - uanset om man selv ejer sådan et fartøj. Se indbydelse.
30. mar. 2009 Standerhejsning og støvlebytte. Jacob Gewitz kalder til standerhejsning i Dover GF: Sæsonstart for alle fodboldspillere tirsdag 14. april kl. 17. Læs mere om hold, trænere og tider.

25. feb. 2009 * Generaler! Generelt gavnlig gerning: Gå gennem generalforsamlingen torsdag 26. februar kl. 19.30. I ABAF og i DGF.
11. feb. 2009 * Generalforsamlinger støder sammen. Det er lykkedes DGF og ABAF at indkalde til generalforsamling samme aften, torsdag 26. februar. ABAF via kassen ved købmanden og DGF her. Lad os håbe, der er nok revisorsuppleanter til alle.
20. sep. 2008 * Ikke ud men ind at røre sig. Dover GF har nu efterårsprogrammet parat, fortæller Jan Malling. Det handler om motivation til at røre sig for yngre og ældre. Læs opslag.
24. aug. 2008 * Først til hallen. Hermed indkalder vi til halfordeling i Dover GF, lyder det fra Jan Malling. Det foregår søndag 31. august kl. 16-18. Se opslag29. juni 2008 * Søndags-fodbold. Hver søndag kl. 10 er der fodbold på skolen, oplyser Jacob Gewitz fra DGF. I hvert fald fra august, men også her i ferien, hvis vi er nok. Selvfølgelig for alle aldre og niveauer. Via en mailingliste melder man sig til i løbet af lørdagen, så man ikke kører forgæves. Man kan maile til jacobgewitz@mail.dk og snlaursen@gmail.com - Søren Nybo Laursen.
29. juni 2008 *Otte seje microer. Microdrengene - U6 - har lige scoret guld, fortæller en af fædrene, Jan Mikael Granner, Emborgvej. Ifølge Steen Jacobsen, Søbjergvej, der træner sammen med Anders Fisker Søndergård, Boes, har de talentfulde seks-syvårige knægte inden for de seneste tre uger opnået tre guldmedaljer. De vandt deres kreds, turneringen til sportsfesten, og blev SydØstjyske landsdelsmestre sidste weekend ved et stort stævne i Vingsted Centret. Nu er medaljer jo ikke alt, for uden legen og interessen for at spille fodbold, var det jo aldrig gået. Med to trænere og stor opbakning fra forældrene kan det jo ikke gå helt galt. Stort tillykke. (Foto: Jan Mikael Granner)
Se prisoverrækkelsen - kræver Quicktime video


15. juni 2008 * Sportsfest. Ildsprut, medaljer, hoppepude, fodbold- og volley-dyster. Sportsfesten havde det hele. Se Rosa Brøbechs og Finn Mathiasens film fra dagen. - Hvor bl.a. Jacob Gewitz er på, og menige DoverGF-medlemmer fortæller om sejre og medaljer. I løbet af dagen prøvede mange kræfter med klubbens nye initiativ floorball, både skudtræning og kampe på multibanen.
8. juni 2008 * Floorball til sportsfest. Morgenløb, fodbold mod stærke modstandere, mulighed for at prøve floorball på multibanen, Cirkus Minimus, fællesspisning. Se hele programmet for Dover GF's sportsfest lørdag 14. juni.


1. juni 2008 * Dover GF har en drøm: Kano/kajak, floorball og spring-gymnastik. Familievenlig idræt og fuld fart frem.  Læs mere.


 

 

5. maj 2008*Sportsfest 2008. Lørdag 14. juni holder Dover GF sin årlige Sportsfest med morgenløb, bold og det hele. Se opslaget.
Den nye folder over aktiviteter, hold og kontakter er kommet - se : Om Dover GF - 2008


1. apr. 2008*Byttebørs og boldspil.mandag 7. april kl. 17har vi standerhejsning i Dover Gymnastik Forening, hvor vi markerer, at sommersæsonen begynder.Vi mødes på banerne ved Bjedstrup Skole, hvor der vil være ”byttebørs” og boldspil, fortæller Jan Malling.

Så vi opfordrer alle medlemmer og interesserede i øvrigt til at møde op for måske at bytte de gamle fodboldstøvler til et par, der passer, eller bare for at se, hvad DGF er for en størrelse. Vi vil samtidig markere vores nye stil med frugt i stedet for slik. Indendørssæsonen er dermed slut, og alle aktiviteter rykker udenfor.

 

 

26. mar. 2008* Bestyrelsen blev udvidet med to.Jan Malling fortæller efter etkonstituerende møde, at bestyrelsen for den kommende sæson nu består af: Flemming Martinsen, Ingvar Kristiansen (formand), Jette Hald (kasserer), Ulla Højen Jacobsen og forrest Jacob Gewitz og Jan Malling.
Bestyrelsen er således udvidet med to personer (Flemming og Ulla) siden sidste år, hvilket vi ”gamle” er meget glade for.

Bestyrelsen pønser iøvrigt på et nyt gymnastikhold og som noget nyt: floorball til efteråret.


 

 

  

 

 

7. feb. 2008* Sæt dit præg på Dover GF.Kom og hør om et begivenhedsrigt år i vores lille forening, og vær med til at sætte dit præg på klubbens fremtid, lyder det fra Jan Malling om den ordinære generalforsamlin i Dover Gymnastik Forening.Torsdag 21. februar kl. 19.30i klubhuset ved Bjedstrup Skole. Forslag til mødet skal bestyrelsen have otte dage før.


 

 

 

 

12. okt. 2007* Multibanen længe leve.Så blev den indviet. Skoleleder Kirstin Thomsen og DGF-formand Ingvar Kristiansen var talere, mens alle elever fra skolen stod rundt om.(Fotos: Jens Jessen)
16. sep.* Gymnastik-karavanen til Bjedstrup.
Dover GF, skolen og børnehuset byderfredag 21. september fra kl. 11-15på leg, spring, rytme og oplevelser. En lastbil fyldt med gymnastikredskaber og to instruktører fra DGI sætter både børn og voksne fra skole og børnehus i gang. Dover GF har en informationsbod, og børnene i 6. klasse står for en sundhedsbod.Læs endnu mere.

 

14. sep.*Multibanen i konstant brug.Resultatet af Dover GF's seje træk: En 16 x 32 meter kunststofbane med bander, der fra dag ét er blevet brugt konstant af børn og voksne. Ingvar Kristiansen og Jan Malling fra bestyrelsen fortæller, at der efterhånden kun mangler 75.000 kr. i at nå det totale budgetmål på 420.000 kr.Senest er 15.000 kr. fra Jyske Bank løbet ind, og der er stadig åbent for bidrag. Udover at give mulighed for nærmest at spille indendørs fodbold udendørs hele året, er multibanen også god til bl.a. hockey. Basket og volley er andre muligheder.(Foto: Jens Jessen)

28. aug*Dover-piger vandt B-rækken ved DGI Landsmesterskab.Dover GF's piger blev i weekenden landsmestre i B-rækken for lilleputter. Søren Laursen fortæller, at de ni piger vandt fire kampe i B-runden med en samlet målscore på 17-0 - deraf B-finalen med 2-0 over et hold fra Slagelse-egnen. DGF'slilleput-drenge var et enkelt mål fra at spille sig til en bronzekamp i A-rækken. Stort tillykke til alle.Læs mere.


 

 

26. aug* Gymnastikinstruktør søges.Dover GF vil udvide gymnastik-aktiviteterne med rytme- eller springgymnastikhold for børn i 3.-6. klasse. Tiderne onsdag 17-18 og 18-19 står åbne til holdet. Interesseret? Ring til Edel Laursen,8657 7279

26. aug* Aerobic, step, badminton, volleyball og gymnastik. Dover Gymnastikforening er til det hele, og indendørssæsonen begynder nu.Læs heleprogrammet.


3. juli* Store badminton-dag.Dover GF sætter nu dato på dagen, hvor man personligt kan sikre sig en badmintontid på Bjedstrup Skole næste vinter:Torsdag 30. august.Først-til-mølle-princippet gælder, oplyser Jan Malling.Læs mere

27. juni*37.000 kr. til multibane i Bjedstrup.Dover GF har netop modtaget 37.000 kr. fra Danske Bank, skriver Midtjyllands Avis. Danske Initiativpulje fra Danske Bank støtter dermed en multibane med kunstgræs ved Bjedstrup Skole.I forvejen har multibanen fået støtte på 100.000 kr. fra DBU, 115.000 kr. fra Lokale- og Anlægsfonden samt 5.800 kr., som elevrådet ved skolenhar rejst.Herved får klubben mulighed for flere aktiviteter og måske nye sportsgrene.Banen ventes at kunne tages i brug efter sommerferien.