Forside
Borgerforening
Bestyrelse
Historie
Generalforsamlinger
Vedtægter
Sankthans 2007
Organiseringen af ABAF's aktiviteter
Tovholdere
Fællesspisning
Byfest
Historie
Byfest 2013
Byfest 2012
Byfest 2011
Byfest 2010
Byfest 2009
Byfest 2008
Byfest 2007
Byfest 2006 * 1
Byfest 2006 * 2
Byfest 2005
Bhutan-gruppen
Borgerforening 2018
Borgerforening 2017
Borgerforening 2016
Borgerforening 2015
Borgerforening 2014
Borgerforening 2013
Borgerforening 2012
Borgerforening 2011
Borgerforening 2010
Borgerforening 2009
Borgerforening 2008
Borgerforening 2007
Fastelavn 2011
Alken-Alken-Alken
Referat Trafikgruppen
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Alken Have
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelters i Alken
 

 

 

Byfest 2009                                                                                        Alken-Bladet 2009 som PDF
Adele tog fra. Med en smule misundelse følger naboerne med i, om Adele Boes numre alle var blevet råbt op. Også Troels Larsen havde banko lidt meget, mens Oliver Keldorf havde held i lotteriet - men dog mest fik dame-gevinster.
Første gang til byfest i Alken: Emma på ni og Line (t.v.) er sammen med Martin på seks og Jan Sørensen flyttet ind på Søbjergvej 13. 

Anna Sofie Rau Gram og Morten Maack Iversen (t.h.) er nye beboere på Emborgvej 113.
Usete kys og skarpe kindtænder. Folkene fra Fafner stod igen bag dramatisk underholdning. Johan Harding Sørensen som vampyr forklarede reglerne i en morderleg, der involverede usete kys i nakken, pludselig død og skarpsindige deltagere. Gunnild de Ridder fra Bjedstrup var i dagens anledning vampyrbrud med skarpe kindtænder.
Beat blev både nr. et og to. Søren Christensen (t.h.) lægger sjæl i sit kast, men Beat Staehli - herover med Mikkel - havde de to bedste kast-sæt, foran Mogens Andersen.
Det' for børn. Sæbebobler i alle afskygninger var et byfest-hit. T.v. Tine S. Hansen og Kristian Klausen som boblere. Christian og Ann Namrok t.h. tilfredsstillede de søde tænder med og uden karamelsovs.
Fodboldturneringen under Bolette Olsens lederskab blev vundet af 'Ravneungerne und Freund' herunder, mens 'Holdet med det sjoveste navn' - i aktion t.h. - fik præmie som holdet med sjoveste navn.
Med og uden hat. Knud Erik Jørgensen og Jens Langkjær tog deres forholdsregler mod solen.

På skrænten var Karin Fosdal ved at pointere noget vigtigt, mens Chhabi Lal og Radikha Pandey, Bishnu Maya Bhudatoki og Estrid Bek lyttede. 
Lam til alle. Overkok Bruno Nielsen mellem medkokke Allan Fagerberg og Eric Ballowitz: Mørt, spektakulært og velduftende lam rakte til minimum 150 spisende mennesker. Ros fra alle sider til lammeholdet - også dem bag salaterne.
Blue Sky underholdt både om eftermiddagen og under cabaret'en, hvor de var i selskab med Alken-kor, dansende afrikanske gæster, Adam og Atmas Rumi-indslag, Poul Ganer på guitar, Holger Vig på guitar, Misha Belinson med mimekunst og Thilde Vig som klovnen Matthew.
Det hele er fjong. Eva Nikolajsen instruerede i kontingent-indbetaling, og Knud Abildtrup bragte sidste nyt om udstykningsplaner.

Efter Lena Gregersens polske smededans fik Gas-Bi-Dua folk ud på teltets fliser til både blaffersangen og Inga Katinka. Fifi Dong, det hele var fjong. (Fotoserie: Søren Slebo)

21. aug. 2009Kun et par dråber. Vejrudsigten det næste døgns tid ser da ok ud.
18. aug. 2009Kontingent kan betales under byfesten. Nu er vi i alt 130 medlemmer i ABAF, skriver Eva Nikolajsen. 33 børn og unge under 25, 83 såkaldt voksne og 14 pensionister. Man kan hive fat i mig til hver en tid på byfestpladsen og betale sit kontingent for år 2009, gældende til 1. marts 2010.
16. aug. 2009 * Frem med talenterne. Holger Vig står for en aften-cabaret med cremen af, hvad Alken-borgernes talenter rækker til i år. Med andre ord – en perlerække af korte indslag fra små og store, amatører og proff’er, gamle kendinge og totalt nye folk på scenen. Holger tager i de sidste to uger op til byfesten imod forslag – f.eks. på tlf. 60 61 09 33 - så vil du synge, spille, jonglere med Borgerforeningens gamle fane, springe badut, læse et digt op, styre en kanon, vise den sygeste sketch – eller måske trylle? Så er du selvskreven til cabaret’en.
14. aug. 2009 * Brug for hænder. Hjælp! Igen i år har vi brug for mange hænder til at gøre klar til byfest. Sidste år var vi mange, det var skønt og gik nemt. Derfor be'r vi jer om at komme - igen eller for første gang - og hjælpe med at  stille borde m.m. op. Tilsagn om at komme er godt, bare at dukke op er ligeså godt! Tidspunktet er kl. 19 og frem fredag d. 21. august, stedet er legepladsen. Der er øl & vand til det arbejdende Alken-folk! Også søndag, når vi skal rydde op, er det godt (og sjovt!) at være mange. Tidspunktet er nok ved 10-11-tiden...  Giv besked til Eva på  eva.nikolajsen@gmail.com
14. aug. 2009Bruno griller lam til byfesten. Som noget nyt bliver der i år serveret helstegt lam med tilbehør fra kl. 18 under byfesten. Lammene bliver grillet (over bål) på legepladsen af Bruno Nielsen med hjælpere. Medbring kun tallerken og bestik. Pris: 50 kr., og 30 kr. for børn under 14 år.
13. aug. 2009Otte-minutters-kampe tre mod tre. Bolette Olsen indkalder nu hold til en turnering under byfesten med kampe á otte minutter spillet på små mål. Tre mod tre. Alle aldre er velkomne, så rot dig sammen med din bror, din mor, din nabo og meld et hold til - meget gerne allerede nu til boletteolsen@newmail.dk eller på selve dagen. Der er præmie til vinderholdet og til holdet med det sjoveste navn.
12. aug. 2009Først Rytme-Hans - så Alken Byfest. Gas-Bi-Dua optrådte under den smukkeste festival på Rytme-Hans. Til byfesten kan de opleves i teltet på den smukkeste legeplads.
 
9. aug. 2009Under regnbuen. Lars Christensen, Jan Andresen og Hans Hornbek samlede annoncer, Knud Abildtrup redigerede, Atma Skytte layoutede, Bjarne Toudahl trykte, og Cæcilie V. Petersen deler ud. Kort sagt: Alken-Bladet er på gaden. Alken-Bladet 2009 som PDF
29. juli 200970'er-rock til byfest. Festorkesteret Gas-Bi-Dua spiller Gasolin- og Shu-Bi-Dua-numre til Alken Byfest - så bare rolig: Der bliver byfest med både Stærk Tobak og Rabalderstræde.
25. juli 2009Bliver der byfest i år? Hvis der er nogen, der ved noget om program og aktiviteter til byfesten, så skriv snarest til knudabildtrup@macalken.dk, for nu skal Alken-Bladet gøres færdigt. Ideer, kommentarer og andre skriverier er også velkomne. Men det er jo før jo bedre.
20. juni 2009Banko. Forberedelserne til byfest og dermed banko er så småt begyndt. Tre gevinstindsamlere - Ann og Christian Namrok samt Jytte Elleby - går i gang nu - læs mere.
15. juni 2009Alken-Bladet på vej. Atma Skytte har i år overtaget layout af Alken-Bladet, efter Sanne Dudoret har kreeret de seneste fire numre. Atma tager på atma@mail.dk imod annoncer fra folk, der gerne vil kombinere støtte til ABAF med at få et budskab ud i hele skoledistriktet. Deadline 20. juli. Knud Abildtrup - knudabildtrup@macalken.dk - redigerer.