Forside
Borgerforening
Bestyrelse
Historie
Generalforsamlinger
Vedtægter
Sankthans 2007
Organiseringen af ABAF's aktiviteter
Tovholdere
Fællesspisning
Byfest
Historie
Byfest 2013
Byfest 2012
Byfest 2011
Byfest 2010
Byfest 2010 opslag
Byfest 2009
Byfest 2008
Byfest 2007
Byfest 2006 * 1
Byfest 2006 * 2
Byfest 2005
Bhutan-gruppen
Borgerforening 2018
Borgerforening 2017
Borgerforening 2016
Borgerforening 2015
Borgerforening 2014
Borgerforening 2013
Borgerforening 2012
Borgerforening 2011
Borgerforening 2010
Borgerforening 2009
Borgerforening 2008
Borgerforening 2007
Fastelavn 2011
Alken-Alken-Alken
Referat Trafikgruppen
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Alken Have
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelters i Alken
 

 

 

Byfest 2010                                                                                               Se byfest-opslag med program i stort format
Godt at være Martin på Søbjergvej.  Martin Elleby ser ud til at være godt tilfreds med sine guaranaer - en del af Søbjergvejs omfattende høst af gevinster - mens Martin Sørensen i sin koncentrerede families banko-skød har øje for fotografen. (Søren Slebo)


Tilbage igen. Signe Romme, der flyttede fra Alken til Broby ved Sorø, var til byfest som gæst.
Og Bruno Nielsen var tilbage som kok i lamme- og grisegrillningen, der ikke bare leverede mad lørdag, men også biksemad onsdag. (Fotos: Søren Slebo)


Se op - der er en prop. Rother Junior havde taget turen fra Boesvej til legepladsen i Alken, der under byfesten havde fået egen propbane - stillet op af klubpædagog Peter Gregersen, der selv leger med barrikader, cykelpumper og vinpropper på arbejde hver dag. Måske en ny tradition til byfest? (Fotos: Søren Slebo og Sanne Dudoret til højre) 

Gammelt og nyt. Lykkehjulet er fotogent og har været med til adskillige byfester - her med Emma Namrok. Tegnekonkurrencen var en nyskabelse, hvor to venstrehåndede og en højrehåndet her forsøgte sig. 

Victorians - med Bernhard Berthelsen i front - var blandt de første bands. (Foto: Søren Slebo) Bruno Nielsen afslørede for Max Pohle, hvem der i 1997 lavede de mystiske trafik-dæmp. Se Alkens historie. (Foto: Sanne Dudoret)



17. aug. 2010 * Opgaveløb. Lisbeth har organiseret et opgaveløb til byfesten, hvor både små og store folk kan se, hvad de mon tør og kan finde ud af! Og så er petanquebanen blevet nogenlunde farbar - ved forlæns rivning! - så nu mangler vi bare at finde på noget med den... hov, hvad med petanque!! Eller ølstafet, hvis det bliver for seriøst :o) Desuden er tombolaen blevet til et lykkehjul! Og selvfølgelig kan der købes aktivitetskort i baren, så alle kan prøve det, de helst vil. Der er 10 'klip' for 40 kr., meddeler Eva Nikolajsen.

16. aug. 2010 * Så der snart byfest. En flok aktive var søndag på legepladsen for at gøre klar til lørdag: Målene blev malet op, og net er på vej. Græsset blev slået og svedet af, affald brændt. Toiletvognen blev inspiceret, og petanque-banen revet. Baren blev prøvet lidt af pauserne - og så har Eva Nikolajsen, der her prøver at rive baglæns, et forslag:
- Jeg elsker at være med til byfest sammen med alle jer skøre og dejlige mennesker her i Alken! Men jeg holder også af at klæ' mig ud og lave fis og ballade! Derfor denne opfordring til alle med en klæ'ud-kuffert eller med et par skøre kjoler i skabet:

Find sagerne frem og slæb dem med til byfest, så både børn og voksne kan te' sig fjollet og ha' det ekstra sjovt! Parykker, hatte, stokke, sko og håndtasker ses også gerne! Og så kunne det jo også være dejligt med en sminkebod...(Foto: Sanne Dudoret)


15. aug. 2010
* Madhold søges. Lammemester Bruno Nielsen udmelder nu madpriserne til byfesten: 50 kr. for lam/gris, 30 kr. for vegetarer og børn. Samtidig skal folk, der vil lave diverse salater til, melde sig til - f.eks. på bruno-nielsen@hotmail.com

Selve byfest-aftenen koster 100 kr. i entré.

(Foto fra byfesten 2009)


15. aug. 2010 * Six Hands Band. De spillede også til byfest i 2006 - det år, det regnede så meget - og kommer igen i år med festmusik, der kildrer under fodsålerne. 'Six Hands Band' med en meget bred vifte af danserock med numre af bl.a. REM. Dire Strait. John Fogerty. Bruce Springsteen. Sebastian. Holger Vig. The Who. Gasolin. Leonard Cohen. CV Jørgensen. Musikere er  Poul Strøyer (elguitar), Martin Svane (trommer), Peter Rasmussen (bas) og Holger Vig (sang og akk. guitar). Foto følger
12. aug. 2010 * Befri papiret. - Jeg har fundet en hel masse meget store stykker papir i borgerforeningens gemmer, fortæller Eva Nikolajsen. De er store som plakater og skriger på at blive brugt til noget SJOVT! Hvad kan vi dog finde på? Tegne, male, skrive, kæmpe-papirflyvere, collager, kæmpe-origami, papirtøj, tårn- eller brobyggerier, hattekreationer, modelbygning, verdensrekord i spiralklipning, guirlander, drager.... hmm, her slap min fantasi op! Hvem har lyst til at befri papiret fra kedsomheden i skuffen? Det er jo oplagt som aktivitet til byfesten :o)
11. aug. 2010 * Lips til byfest. Frederik Ravn og de andre i Lips tager efter den smukkeste også til Alken, oplyser Peter Gregersen, der annoncerer, at kl. 16-18 er der børne- og ungdomsbands på scenen. Også Victorians fra Tag-festen og to Skanderborg bands: DDR (Drenge Der Råber) på 11 år og 'Sukkerfryd' på ca. 14 år. Eva Nikolajsen understreger, at man kan klistre sedler med flere ideer og initiativer op på opslaget i kassen: Og mangler man en idé, men vil gerne stå for noget alligevel, så ring bare 2696 2880. Jeg er fuld af gode idéer! - (Eva)


9. aug. 2010
* Banko, propkamp og lam. Så' programmet for byfesten kommet op i kassen og nu også her: Velkendte aktiviteter som morgenbrød med medbragt kaffe, sømbod og fodboldturnering - og igen i år helstegt lam. Og propkamp som en nyskabelse.