| | | 16. okt. 2022 * Efterårsmenu. Fællesspisning torsdag 27. oktober kl. 18 lyder på: Økologisk oksetykkam med rødvinssovs og svampe. Vegansk: Jamie Oliver's "Bagt blomkål med bønner og oliven, spidskålssalat og råkostsalat. Dessert: Æblekage. 75 / 30 kr. Husk service og bestik hjemmefra. Øl, vand, vin sælges. Tilmelding hos købmanden eller pr, sms til Eric Ballowitz 42474982 senest lørdag 22. oktober kl. 16. Nytilflyttere spiser gratis første gang og vil blive opfordret til en kort præsentation.
| 21. aug. 2022 * Fællesspisning i Alken Mejeri onsdag 28. september kl. 18. Menu: Vegetarpostej, salater, brød samt æblekage med flødeskum. Husk tilmelding hos købmanden senest lørdag 24. september. Velkommen fra månedens madhold.
| | 27. aug. 2022 * Tre datoer på madpappet. I Købmanden i Alken kan man på stativet ved døren finde fællesspisningernes centrale "madpap", hvor lige nu tre datoer er fastsat - med kokke noteret på: Onsdag 28. september, torsdag 27. oktober og torsdag 24. november.
| | 4. maj 2022 * Fællesspisning torsdag 19. maj kl. 18. Menu: Ølglaceret oksespidsbryst. Vegetarret: Selleristeg med svampesovs. Tilbehør: kartofler, bønnesalater, brød. Dessert: Rabarberkage. Voksne 70 kr. Børn 30 kr. Tilmelding senest lørdag 14. maj hos Købmanden. Hilsen Madholdet, skriver Gitte Trenckner.
| 24. apr. 2022 * Fællesspisning nu på torsdag 28. april kl. 18 på mejeriet. Vi serverer den efterhånden legendariske Thai-ret med rejer og broccoli sammen med ris, tzatziki og salat, skriver Bodil Hvelplund. Desserten er appelsintrifli. Pris 60 kr for voksne og 25 for børn. Sidste tilmelding hos købmanden er allerede i morgen mandag 25. april. Så skynd jer, hvis I vil med. Hilsen madholdet.
| | 19. feb. 2022 * Indisk vegetarisk fællesspisning. Fællesspisningen februar er flyttet
til torsdag 3. marts. Mad: Indisk vegetarisk tema (også børnevenligt), Indian Mansaaheen med Saag Bhaji og Mili-Juli Sabzi, Dessert Pris: Voksne 60 kr. Børn 30 kr. Tilmelding: ved Købmanden eller til Hans Hornbek, flf. 22 44 70 74 senest lørdag 26.
februar. Vi ses! Madholdet. Tag selv service med. Nytilflyttere spiser gratis første gang mod en lille præsentation.
20. nov. 2021 * Ny dag, coronapas og plads til flere til lam. Vi har flyttet fællesspisningen til torsdag 25. november kl. 18 af praktiske grunde. Der skal vises Coronapas ved indgangen. I år har vi sat en grænse på 70 spisende + madholdet. Dette for at begrænse smittefaren. Derfor opfordrer vi også alle til at sætte sig sammen med de familier/venner som I har i jeres "boble" her i byen. I år er det også særlig vigtigt, at alle husker service og bestik, og vi vil sørge for at kun 1 bord henter mad ad gangen. Alt dette for at vi kan bevare vores fællesspisning, som jo er for fællesskabet skyld. Indtil nu er der tilmeldt 33 spisende, så der er plads til flere, så skynd jer at melde jer til - hos købmanden. Og vi vil gøre hvad vi kan for at det bliver en hyggelig aften.
Mange hilsner fra alle os på Lammeholdet / Vibeke Overgaard.
| 15. nov. 2021 * Ny dag: Lammekølle og mandelgave. Så er der igen fællesspisning - torsdag 25. november kl. 18, og menuen er lammekølle, flødekartofler, salatbord, ris a la mande med mandelgave til børn og voksne. 70 kr. for voksne og 35 kr. for børn under 13 år. Tag selv service med. Nytilflyttere spiser gratis første gang mod en lille præsentation. Tilmelding hos Købmanden i Alken.
| 15. okt. 2021 * Dahl og naan. Hurra! Torsdag 28. oktober er der fællesspisning på Mejeriet kl.18. Menu: Dahl med ris og naan og en masse lækkert tilbehør. Til dessert: Anjas bedste gulerodskage, Kaffe og The. Pris: 70 kr./voksne 30 kr./børn. Medbring selv service - drikkevarer købes i mejeriet. Tilmelding på sedlen ved Købmanden i Alken eller på mobil til Julie 20770623. Kærlig Hilsen Madholdet: Kristen Hofgaard Warming, Helene Hennings, Anja Budde, Benjamin Hoff Skovgaard og Julie Abildgaard. P.s Hvis der er en enkelt mere der vil hjælpe med f.eks. oprydning så vil det være rigtig dejligt!
| 5. okt. 2021 * Der var ingen navne skrevet på til septembers Fællesspisning, skriver Karin Fosdal. Der er 1 person skrevet på til Fællesspisningen torsdag 25. november - måske kan det blive til noget, hvis vi er flere, der tager vores kalender og går til Købmanden, find den store kalender i reolen og skriv jer på, så kan vi få startet Fællesspisninger op igen. Fællesspisning en gang om måneden på Mejeri er under ABAF. Det er som regel den sidste torsdag i måneden kl 18 – men kun hvis der er nok som har meldt sig til et hold, gerne minimum 7 personer. Menuen består oftest af en hovedret (kød og vegetar) og enten dessert eller kage samt kaffe/the. Prisen sættes så økonomien løber rundt. Børn under 12 år, halv pris. Det gode ved at melde sig er, at du kommer til at møde andre/nye/nogle man ikke har talt så meget med/naboen m.fl. - og det giver fællesskaber. På kalenderen ved Købmanden skriver du dig på med navn og telefonnr., og du vil blive kontaktet ca 3-4 uger inden datoen. På kalenderen står der også lidt informationer om det praktiske.Kontaktperson for Fællesspisning: Anne Grete Viborg - annegreteviborg@gmail.com - 2721 7298
| 1. okt. 2021 * Madhold mangler folk. Det kan man læse ud af referatet fra ABAF's seneste bestyrelsesmøde, hvor der blandt andet også også var medlemshvervning og mere musik på dagsordenen.
|
| 1. sep. 2021 * Mindst syv på et madhold. Fællesspisning
- under Alken borger- og Aktivitetsforening (ABAF) foregår en gang om måneden på Alken Mejeri enten sidste
torsdag eller onsdag i hver måned – kl. 18 – men kun hvis der er nok som
har meldt sig til et hold, gerne minimum syv personer. Menuen
består oftest af en hovedret (kød og vegetar) og enten dessert eller kage samt
kaffe/the. Prisen skal blot være nok til at økonomien løber rundt. Børn
under 12 år, halv pris. Det gode ved at melde sig, er at du kommer til
at møde andre/nye/nogle man ikke har talt så meget med/naboen m.fl. og
det giver fællesskaber -så vi “gamle” skal være gode til ikke at lave
faste grupper. Der vil være en kalender tilgængelig ved Købmanden i
Alken og til fællesspisningerne, hvor du skriver dig på med navn og
telefonnr. Gruppen bliver kontaktet omkring en måned før af
kontaktperson Anne Grete Viborg - annegreteviborg@gmail.com - 2721 7298.
| 12. mar. 2020 * Brunch udskudt. Brunchen på Mejeriet søndag 22. marts er udskudt. Vi vender tilbage med ny dato, når det igen bliver muligt, skriver Morten Birch Larsen.
| 7. mar. 2020 * Brunch med vafler og bær-trifli søndag 22. marts kl. 10:30. Der er gør-det-selv vafler, yoghurt, bærtrifli, hjemmebagt brød, kaffe, te og meget mere på menuen, når der er fællespisning på Mejeriet , skriver Lauge Vithner Jensen . Tilmelding senest onsdag 18. marts hos Købmanden i Alken eller til Asmund Bertelsen på asmundbertelsen@gmail.com. Det koster kr. 60 pr. voksen og 30 pr. barn. Børn under to år er gratis. OBS! Husk eget bestik, skål, tallerken, glas og kaffe-/tekrus. Nytilflyttere spiser gratis første gang mod en lille præsentation.
| | 16. feb. 2020 * Kok udefra. Fællesspisning på Mejeriet onsdag 26. februar kl. 18 gælder en buffet med fisk, rejer, ris med grøntsager, tzatziki, humus, salater, brød, kaffe, the, kage. for 100 kr. To kvinder fra Højvangen, som kreerer mellemøstlig mad, er kokke. Tilmelding senest søndag 23. februar ved midnat til Karin Fosdal, 61 31 72 37 eller hos Købmanden i Alken. | | 15. jan. 2020 * Borsjtj og pavlova lyder menuen på, når der tirsdag 28. januar kl. 18 fællesspisning på Mejeriet, skriver Kristen Hofgaard Warming. 50 kr. for vksne, 25 kr. for børn fra 3-13 og gratis for spædbørn og nytilflyttere. Tilmelding senest fredag 24. januar hos Købmanden i Alken eller via Mobilepay til Hanne Lisbeth Nielsen på 25192417.
| | 28. nov. 2019 * Velbesøgt lammesteg. Novembers fællesspisning blev en succes alene ud fra tilstrømningen. Men det store køkkenhold fik også ros og klapsalver for lammestegen, kartofler med sovs og de spændende salater. Her ses holdet med Vibeke Overgaard forrest og (fra højre) Poul Westesen, Jan Malling, Kjeld Langballe, Svend Pedersen - og skjult Anette Pedersen – Anne Marie Westesen, Gitte Trencker, Eva Nikolajsen, Gerda Langballe og Erik Overgaard. (Foto: Peter Abildgaard)
| 11. nov. 2019 * Så er der lammekølle. Menuen til fællesspisning onsdag 27. november kl.18 står på dansk lammekølle, skriver Jan Andresen. Dertil bagte rodfrugter og tre kolde salater: grønkålssalat, rødbedesalat og tzatziki. Dessert bliver vaniljeis og vafler. Pris: 60 kr. for voksne, 30 kr. for unge under 12 år, børn under 2 år gratis. Tilmelding senest lørdag 23. november kl. 16 hos Købmanden i Alken eller til Jan på alken67c@gmail.com. Husk eget service, bestik, glas og kop. Nytilflyttere spiser gratis mod en lille præsentation af sig selv for salen.
| 22. okt. 2019 * Thaisuppe til fællesspisning. Ingrid Robak skriver, at der til fællesspisning tirsdag 29. oktober kl. 18 er thaisuppe med og uden rejer, og brød med og uden hvidløgssmør. Brownies til the/kaffe bagefter. Tilmelding senest søndag 27. oktober på liste ved købmanden eller på sms til Ingrid på 21629594. Prisen er 40 kr. - 20 for børn under 11 år.
| 14. maj 2019 * Fællesspisning tirsdag 21. maj med jazz til kaffen. Hokkaido/gulerodssuppe med vietnamesiske topping eller skandinavisk brændenældesuppe a la Maiken, rabarberkage til dessert. Musik med ’Jazz til Pas’ - 50 kr. Tilmelding ved købmanden senest lørdag eller sms til AnneGrethe 27217298 senest søndag kl. 12 middag. Med og uden gluten. Med og uden mælk. Med og uden kød… hvidløg…. Venlig hilsen Ingrid Robak, Claus Madsen, Maiken Wang Larsen, Anne Grethe Viborg og Susanne Emmysdatter. Flere hjælpere er velkomne.
| 28. april 2019 * Husk Fællesspisningen torsdag 2. maj, skriver Bodil Hvelplund fra madholdet, der laver thai-gryde med rejer og broccoli og appelsin-trifli til dessert. 55 kr. for voksne og 25 for børn. Sidste tilmelding mandag 29. april hos Købmanden i Alken.
| 12. mar. 2019 * Mandefald i kokkerækken er årsagen til, at fællesspisningen i torsdag 28. marts er aflyst, skriver Anne Grete Viborg. Den næste bliver så onsdag 24. april.
| | 24. feb. 2019 * Hjemmepresset juice var en del af konceptet ved søndagens fællesspisning, hvor 60 blev bespist og mødte nye naboer - bl.a. en god flok store og små fra Svejstrup. Her Ann Bertelsen og Sanne Dudoret fra brunch-holdet i færd med juiceproduktion. (Foto: Ane-Mette Granner)
| 7. feb. 2019 * Søndags-brunch på Mejeriet. Februars fællesspisning bliver søndag 24. februar kl. 11-14 på Mejeriet. Pandekager, grøn smoothie, hjemmebagte boller og knækbrød, pestoer, frugt og andre lækkerier. Pris: 50/25 kr. Tilmelding senest tirsdag 19. februar på liste på disken i Købmanden i Alken. Spiser du glutenfrit, skal det venligst noteres på listen. Husk eget service og bestik. Nytilflyttere spiser gratis mod en lille præsentation af sig selv for salen.
| 19. jan. 2019 * Græsk farsbrød og alkensk bønnepaté. Januars fællesspisning bliver torsdag 31. januar kl. 18 på Mejeriet, skriver Hanne Ravn. Menu: Græsk farsbrød, alkensk bønnepaté, grønkålssalat, tzatziki, bagte rodfrugter, kage og is. Pris: 50/25 kr. Tilmelding senest mandag 28. januar på liste på disken i Købmanden i Alken. Eller til Hans Hornbek - tlf. 22 44 70 74. Husk eget service og bestik. Nytilflyttere spiser gratis mod en lille præsentation af sig selv for salen.
| 16. nov. 2018 * Lammekølle og overraskelse. Lammeholdet indbyder onsdag 28. november kl. 18 til fællesspisning, skriver Poul Westesen. Lammekølle m/urter, græske kartofler, råstegte rodfrugter, tzatziki og grøkålssalat. Desserten er en overraskelse. 50/35 kr. for voksne/børn. Tilmelding til Købmanden i Alken, Vibeke Overgaard 26 19 73 86 eller Erik Overgaard 26 11 73 86. Husk eget service og bestik. Nytilflyttere spiser gratis mod en lille præsentation af sig selv for salen.
| 17. okt. 2018 * Vegansk karrysuppe m/u rejer og æblekage. Fællesspisning på tirsdag, 23. oktober kl. 18 (ikke torsdag 25. oktober!), skriver Marlies Warming. Menuen står på vegansk karrysuppe m/u rejer, hertil hjemmebagt brød og gammeldags æblekage til dessert. Pris: 40 kr, børn under 12 år halv pris. Nytilflyttere gratis mod en lille præsentation af sig selv for salen. Tilmelding: hos Købmanden i Alken eller Ingrid Robak (2162 9594) indtil lørdag kl. 16. Medbring service og bestik :).
| 16. sep. 2018 * Fællesspisning torsdag 27. september kl. 18 på Mejeriet. Menu: Mauritius’ Gateaux Piment á la Noel Bergin – karry-grønsagsret med eller uden stærkt chillitilbehør og rom. Æblecrumble med cremefraiche og kaffe/the. Drikkevarer kan købes. Voksne 40 kr. og børn 20 kr. Tilmelding og gerne betaling hos Købmanden i Alken eller Estrid Bek 25 39 35 47 inden midnat 22. september. Husk bestik og tallerkner til to retter, glas og kop. Nye tilflyttere spiser gratis med, første gang de kommer, imod en lille introduktion til salen.
| | 13. maj 2018 * Madhold søger folk. Næste fællesspisning er onsdag 30. maj, og madholdet kunne så meget bruge et par ekstra hænder eller flere. Kontakt Edel Laursen på 42241112.
| 14. apr. 2018 * Fælles thaimad. Der er fællesspisning torsdag 26. april kl. 18, skriver Bodil Hvelplund. Aprilmenuen er igen i år den efterhånden legendariske thai-ret med broccoli og rejer - og appelsintrifli til dessert. Tilmelding ved Købmanden i Alken senestlørdag 21. april. Pris: voksne 60 kr. og børn 25 kr. Husk at tage eget service og bestik med. Tilflyttere spiser gratis første gang - og kan blive præsenteret.
| |
| | 28. jan. 2018 * Borsjtj 2. En klog tekst på Wikipedia fortæller, at denne østeuropæiske suppe har mange varianter, og at den har bredt sig til alle verdens køkkener, såmænd også de amerikanske. Den har fulgt med, når familier udvandrede fra Rusland, Ukraine og Polen. Nu kender vi den også i Alken, for den var i rødbede-varianten en kraftfuld og meget rød suppe ved januars fællesspisning i mejeriets store sal. En rest af vodka fra festivaloprydningen blev aftenens andet russiske indslag. Der var stort bifald til køkkenholdet. (Foto: Peter Abildgaard)
| | 15. jan. 2018 * Fælles-borsjtj torsdag 25. januar kl. 18. Der
bliver både kød og vegetar, skriver Jan Mikael Granner om januars fællesspisning. Middagen står på borsjtj, serveret med mulighed for at øge styrken og friskbagt brød med mulighed for hvidløgssmør. HUSK
tilmelding inden lørdag 20. januar – hos Købmanden i Alken.
| 18. nov. 2017 * Lam, grønkål og is. Fællesspisning onsdag 29. november kl. 18 på Alken Mejeri: Lammekølle med krydderurter, græske kartofler og råstegte rodfrugter, tzatziki og grønkålssalat. Til vegetarerne en spændende ret, madholdet ikke har lagt sig helt fast på endnu. Kaffe, te og is. Pris: Voksne 50 kr. og børn fra 12 år 30 kr. Tilmelding hos Købmanden i Alken eller hos Erik Overgaard 2611 7386 eller Vibeke Overgaard 2619 7386. Sidste frist for tilmelding: lørdag 25. november. Husk at tage eget service og bestik med. Tilflyttere spiser gratis første gang - og kan blive præsenteret.
| | | 13. okt. 2017 * Indisk ret. Torsdag 26. oktober kl.18
i Mejeriet er der fællesspisning. Menu: Indisk ret med salat og ris. Dessert:
Lun ananas med mandler og flødeskum/is. The/Kaffe. Pris: voksne 45 kr, børn 20 kr. Drikkevarer kan købes. Tilmelding hos
købmanden, frist lørdag 21. oktober kl. 16. Husk service til eget brug til hovedret og dessert og kaffe m.v. Vi mangler et par ekstra hænder - hvis du har tid, kontakt Estrid på 2539357. Nytilflyttere spiser gratis første gang.
| 21. sep. 2017 * Daal, naan og blommetrifli.
Torsdag 28. september kl.18 i Mejeriet er der fællesspisning. Menu: Daal med skyr og frisk koriander, krydrede oksedeller, naan-brød og grøntsags-sticks. Dessert: Blommetrifli The/Kaffe. Pris: voksne 50 kr, børn 30 kr. Tilmelding hos købmanden, frist tirsdag 26. september. Hvis man har blommer fra haven, tager vi imod med kyshånd - kan afleveres hos Julie Abildgaard, Emborgvej 137. Der mangler stadig en hjælpende hånd eller to på madholdet - kontakt Julie på 20770623. Venlig hilsen madholdet. Nytilflyttere spiser gratis første gang.
| 19. juni 2017 * Sct.Hans-fællesspisning ved Vædebro. Fredag 23. juni.
Menu:
• Dit eget, medbragte kød eller andet til grillen
• Grøn salat med jordbær og melon
• Spidskåls/gulerodssalat
• Pouls karry-kartoffelsalat (laktosefri!)
• En anden kartoffelsalat (laktoserig!)
• Bland-selv-salat til børnene
• Muffins + kaffe og te
Grillen er klar fra kl. 18.30
PRIS: voksne 30 kr/børn 15 kr
Sidste frist for tilmelding: tirsdag d. 20. juni kl. 18.30
via
• tilmeldingsseddel hos købmanden eller
• opringning til købmanden (6467 0868) eller
• opringning til Poul Ravn (3057 7401)
Madholdet: Ann, Bruno, Eric, Poul, Søs, Trine og Vibeke
| | 21. maj 2017 * Lasagner og trifli. Onsdag 31. maj er der fællesspisning, hvor nytilflyttere spiser gratis - første gang - og kan blive præsenteret. Tilmelding senest lørdag 27. maj kl. 16.
| |
| | 18. mar. 2017 * Nytilflyttere spiser gratis første gang ved fællesspisningen i Alken - som en god måde at glide længere ind i bylivet på. Næste gang onsdag 29. marts kl. 18. Bemærk tilmeldingsfristen lørdag 25. marts.
| | 25. feb. 2017 * Vegansk buffet trak. Al tvivl om en veganermenu mon ville have et publikum i Alken og omegn blev gjort til skamme. Der sad folk på hele 95 stole til fællesspisningen, opskrifterne på chili, suppe og kokosis skulle deles, og vi sang 99-års fødselsdagssang for Olga Keis, som hun senere fik forevist hjemme i privaten. (Foto: Peter Abildgaard, der sammen med Birgitte blev præsenteret som nytilflyttere, p.t. i Mejeriets lejlighed)
| |
| 5. jan. 2017 * For lille madhold betyder, at fællesspisningen onsdag 25. januar aflyses, sms'er Anne Grete Viborg. Til gengæld er der et større hold til torsdag 23. februar: vegetar/ veganerbuffet på initiativ af Kirsten Skau. Se på Fællesspisning (27. okt. 2016), hvem der ellers er med.
| 14. nov. 2016 * Lammekølle med hvidløg/chilli, flødekartofler, græske kartofler, tzatziki, rødbedetaffel, bananasplit, kafe/the er menuen til fællesspisning torsdag 24. november kl. 18 på Alken Mejeri. 50/25 kr. Tilmelding senest lørdag 19. november hos Købmanden i Alken eller til Vibeke Overgaard, 26197386. Husk bestik/service. Nytilflyttere spiser gratis første gang.
| 27. okt. 2016 * Temaerne på fællesspisningerne i 2017 begynder at tegne sig - via 'madpappet', der går rundt ved bordene. En del af dagene har temaer, som man kan skrive sig på, hvis man ønsker det. Der er plads til flere kokke på alle hold, skriver Anne Grete Viborg. Onsdag 25. januar: Simremad. Ann Bertelsen. AFLYST. Torsdag 23. februar: Vegetar/ Veganerbuffet: Kirsten Skau, Hanne Ravn, Eva Nikolajsen, Sanne Dudoret, Jytte Elleby, Claus Madsen, Michelle Arena. Onsdag 29. marts: Tara Djernis, Kristina Luise, Hans Hornbek, Pernille Benzon, Torsdag 27. april: Thaimad. Noel Bergin, Søren Slebo, Kaj Pedersen, Margit Szlavik, Thorbjørn Herrik, Helle Jørgensen. Onsdag 31. maj: Grød. Julie Abildgaard, Sanne Gry Hansen. Fredag 23. juni: Grill ved Vædebro. Vibeke Sandberg. Onsdag 27. september. Ingen kokke endnu. Torsdag 26. oktober. Hanne Lisbeth Nielsen, Estrid Bek, Annemette Lykke, Lotta Schmidt, Karin Fosdal, Edel Laursen. Onsdag 29. nov: Lammekølle.
| | 16. okt. 2016 * Græsk farsbrød (lam/okse) og svampe-nødde-paté er på menuen ved fællesspisningen onsdag 26. oktober kl. 18. Dertil bulgursalat, tzatziki, æblekage og kaffe/the for 45 / 25 kr. Tilmelding senest lørdag 22. oktober i Købmanden i Alken eller til Hanne Lisbeth Nielsen. Husk service og bestik. Nytilflyttere spiser gratis første gang. Kl. 20 er der Lindy hop. (nærmere oplysninger følger på alken.dk). Se opslag.
| 5. okt. 2016 * To madhold på vej. Der er kommet flere navne på madlisterne til fællesspisning i oktober og november, skriver Anne Grete Viborg. Der må stadig gerne melde sig flere kokke til begge arrangementer. Onsdag 26. oktober står nu Estrid Bek, Edel Laursen, Hanne L. Nielsen, Anne Mette Lykke, Lotta Schmidt og Thomas Holm. Torsdag 24. november står Jan Andreasen, Troels Larsen, Anne-Marie Westesen, Annette Pedersen og Vibeke Overgaard.
| | 17. sep. 2016 * Byg din egen burger. Næste fællesspisning i ABAF foregår torsdag 29. september kl. 18. Fælles-burger-spisning - med bl.a. pulled pork, coleslaw, 'piggles' og andet surt, vegetarbøffer, relish, salat og hjemmebagte boller. Kaffe og kage. Voksne 40 kr. - børn 20 kr. Tilmelding og betaling hos Købmanden i Alken eller til Eric Ballowitz. Angiv gerne om du er vegetar. Frist for tilmelding lørdag 24. september kl. 16. Husk eget service og bestik. Nytilflyttere spiser gratis første gang.
| 13. sep. 2016 * Tre fællesspisningsdatoer med plads til flere kokke. Efterårets fællesspisninger i ABAF er følgende, skriver Anne Grete Viborg. Torsdag 29. september: Kokke: Eric Ballowitz, Kirsten Skau, Anja Budde, Hans Hornbek, Anne Grete Viborg og evt. Gitte Trenckner. Onsdag 26. oktober: Kokke: Estrid Bek, Edel Laursen, Hanne Lisbeth Nielsen(flere kokke ønskes). Torsdag 24. november: Lammekølle? Kokke søges. Kontakt Anne Grete Viborg.
| 26. apr. 2016 * Med rejer og broccoli. Fællesspisningen med thaimad onsdag 4. maj kl. 18 forudsætter tilmelding hos Købmanden i Alken senest 1. maj, oplyser Bodil Hvelplund. Der er appelsintrifli til dessert. Priser: 45/25 kr. Husk bestik og service - og at tilmeldingen er bindende. Nytilflyttere spiser gratis første gang.
| 10. apr. 2016 * Thaimad rykket en uge. Fællesspisningen med thaimad er rykket en uge frem til onsdag 4. maj - for ikke at karambolere med foredraget på Ry Højskole onsdag 27. april, som Mossø for Mangfoldighed er med til at arrangere, oplyser Bodil Hvelplund. Nærmere om thai-maden kommer senere.
| | 31. marts. 2016 * Nytilflyttere spiser gratis første gang og må regne med at blive præsenteret ved fællesspisning i ABAF. Her er det Louise Alminde Jepsen og Rene Frederiksen, der har lejet Knud Erik Jørgensens ejendom på Alkenvej 32. (Foto: Knud Abildtrup)
| 23. feb. 2016 * Lamme- og vegetagine. Marts' fællesspisning bliver marokkansk lammetagine og marokkansk vegetagine samt forårsdessert, torsdag 31. marts kl. 18. 45 kr./voksen og 30 kr./børn under 12 år. Husk tallerkener og bestik. Tilmelding senest mandag 28. marts hos Købmanden i Alken eller på lenebach.bay@gmail.com. Nytilflyttere spiser gratis første gang.
| | 13. feb. 2016 * Brunch på søndag. Februars fællesspisning bliver brunch søndag 21. februar kl. 10-12. Pris: 50 kr./voksen og 30 kr./barn op til 15 år. Champagne m.m. kan købes. Tilmelding senest torsdag 18. februar hos Købmanden i Alken eller til asmundbertelsen@gmail.com - eller per sms til 27205860. Husk service og bestik. Tilflyttere spiser gratis første gang. (Foto fra brunch i 2014: Jan Mikael Granner)
| | 15. jan. 2016 * Gullash- eller grøntsagssuppe. Ved fællesspisning torsdag 28. januar kl. 18 er menuen ungarsk gullashsuppe & grøntsagssuppe med drys og brød og citronfromage, skriver Edel Laursen. Pris: 45 kr./voksen og 20 kr./barn. Tilmelding senest lørdag 23. januar kl. 16 hos Købmanden i Alken eller til edel.laursen@gmail.com. Husk service og bestik til jer selv og hele menuen. Tilflyttere spiser gratis første gang.
| 15. nov. 2015 * Lammeholdet er klar til fællesspisning onsdag 25. november kl. 18. Menuen er lammekølle med kartofler i forskellige variationer, sovs, tzatziki samt rødbedebuffet og dessert Belle Helene, hjemmelavet chokolade, the og kaffe. I år er der en varm vegetarret. Pris: 50 kr. (25 kr. under 14 år). Tilmelding senest lørdag 21. november kl. 16 på listen ved Købmanden i Alken eller hos Vibeke Overgaard, Ane Høj 7, 26 19 73 86. Husk service og bestik med hjemmefra. Tilflyttere spiser gratis første gang.
| 28. okt. 2015 * Asiatisk risgrød, bygotto og æblekage er på menuen til fællesspisning i forbindelse med Dissing og Las Trio-koncerten lørdag 31. oktober. Mad kl. 18 og koncert kl. 20. Læs mere om menuen, priser - og om tilmelding til koncerten på opslaget. Sidste tilmeldingsfrist torsdag 29. oktober på listen ved Købmanden i Alken eller pr. mail til julieabildgaard@groed.com.
| 27. okt. 2015 * Hjælp til madhold lørdag søges. Julie Abildgaard fra ABAF efterlyser hjælp til et madhold til fællesspisning i forbindelse med Dissing og Las-koncerten lørdag 31. oktober. Helst en to-tre stykker pga. mandefald. Kontakt: julieabildgaard@groed.com
| 22. sep. 2015 * BEMÆRK - Forvirring om dato: Det ER onsdag 30. september: Fællesspisning: Så er det tid til sensommer fællesspisning, skriver Pernille Benzon. Vi byder på lækre salater, marineret mørbrad, tarte flambe og æblekage. Tilmelding hos Estrid Bek, Alkenvej 75 eller hos købmanden- senest fredag 25. september. Betaling ved bestilling. Pris voksne 45 kr., børn 25 kr. Husk at tage bestik, tallerkener og glas med selv. Vi håber at se rigtig mange af jer - nye beboere deltager i fællesspisningen gratis. Hilsen Fællesspisningsholdet.
| | 13. sep. 2015 * Med-kokke søges. Til fællesspisningen onsdag 30. september er der nu et madhold på fire, som gerne vil være flere. Giv lyd til Estrid Bek, estridbek@gmail.com, 86577347 og 25393547.
| | 28. juni 2015 * Fødselsdage til fællesspisning. Ved fællesspisningen i maj havde både Julie Abildgaard og Maiken Wang Larsen fødselsdag, så der var to at synge for. Santu Kumar Kandregula fangede noget af sangen på video - se den her.
| 11. maj 2015 * Husk en pose. Der er fællesspisning onsdag 27. maj kl 18 på Mejeriet, skriver Anne Grete Viborg. Menu: Farsbrød. Græsk: feta + persille. Fransk: Kapers, rødbede, Them–ost. Vegetarisk: Champignontærte. Tilbehør: Tzaziki og fransk kartoffelsalat. Dessert: Rabarberdrøm med flødeskum/ cremefraiche. Kaffe og te. Pris: Voksne 45 kr. Børn under 15 år 20 kr. Tilmelding hos Købmanden senest lørdag 23. maj. Husk bestik og service og en plasticpose.
| | 21. apr. 2015 * Malersjak optræder til thai-maden. Malersjakket er en trio, der består af kapel- og malermester Torben Wahlstrøm og hans to svende Ditte Beck og Oliver Brinck. De er hjemmehørende i Hertha Levefællesskab, og svendene bor i Bofællesskabet. Ditte og Oliver har en særlig evne for at optræde og skaber en kærlig og varm forbindelse med deres publikum. - Vi glæder os til at optræde ved fællesspisningen onsdag 29. april kl. 18 i Alken. Vi synger, danser og viser i en kreativ pantomime, Wahlstrøms historier. Vi vil give en lille smagsprøve på vores koncertform og vil dermed styrke vores kulturelle forbindelser, skrriver malermester Torben Wahlstrøm. Tilmelding ved Købmanden senest lørdag 25. april.
| 11. apr. 2015 * Thai-suppe og trifli. Thai-holdet vil gerne invitere til fællesspisning onsdag 29. april kl. 18, skriver Bodil Hvelplund. Menuen er den efterhånden kendte thai-suppe med rejer med forskelligt tilbehør. Desserten er appelsintrifli. Prisen er 45 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Vi glæder os til at se jer. Tilmelding ved Købmanden senest lørdag 25. april.
| 15. feb. 2015 * Februar-suppe mod snue. Menuen til fællesspisning torsdag 26. februar bliver gulerodssuppe med ingefær, chilli og hvidløg - og katrineblommekage som dessert. Hele menuen er vegetarisk og fåes uden/med gluten og mælk. 40/20 kr. Husk service, så man ikke skal bruge mejeriets køkken. Tilmelding i Købmanden i Alken senest mandag 23. februar kl. 19, skriver Karin Fosdal. Se opslag.
| 9. feb. 2015 * Vi er tre energiske kvinder til at lave mad til fællesspisning torsdag 26. februar, men vi kunne godt tænke os et par m/k'ere mere til hyggelig madlavning den dag, skriver Jytte Elleby, Karin Fosdal og Anne Grete Viborg.
| 5. jan 2015 * Madklub aflyst. På grund af jubilæet på Mejeriet 24. januar , hvor der også bliver servering af mad, har vi valgt at aflyse fællesspisning 28. januar, skriver Anne Grete Viborg, der sammen med Jytte Elleby skriver sig på som kok i februar i stedet.
| 29. nov. 2014 * Man må ikke skrive andre på, kun sig selv, formanede Anne Grete Viborg belært af mange års erfaringer, da hun efter første portion lam torsdag lod madpappet gå rundt. ABAF's fællesspisninger er som regel velbesøgt, og det kræver sit at holde sammen på et hold frem til et 'værs'go'. De første navne er nu skrevet på ti datoer i 2015, - med både thaimad, lam - og 'Det store grødtema'. Se hvem, der er på hvilke dage, under Fællesspisning i højre spalte. Anne Grete har madpappet - ring gerne 8657 7298 for at komme på et hold.
| 18. nov. 2014 * Lammeholdet skal bruge det varme vand, står der på opslaget, men så har de også sørget for lammekølle med fløde- og bagte kartofler, sovs, tzatziki, rødbedetaffel og dessert Belle Helene, the og kaffe. Torsdag 27. november k. 18. Tilmelding hos Købmanden i Alken senest lørdag 22. november kl. 16. Voksne 50 kr., børn under 14 år 25 kr. Husk service og pose til snavset service.
| 13. okt. 2014 * Kokkemangel. Vi bliver nødt til igen at aflyse fællesspisning i oktober på grund af manglende kokke, skriver Anne Grete Viborg, der gevaldigt satser på, at lammekølleholdet klarer skærene og sliber knivene i november.
| |
| | 13. maj 2014 * Sandart og søørred. Næste fællesspisning står på sandart, søørred, nye kartofler, spinattærter, sprød salat og is med rabarber fredag 23. maj med velkomstdrink kl. 17.45 og spisning kl. 18. Tilmelding tirsdag 20. maj kl. 18 hos Købmanden eller til Lars Christensen på 86577421 / 24845777. Voksne 50 og børn 30 kr.
| 27. apr. 2014 * OBS: Stadig pladser til thaimad Vi forlænger tilmeldingsfristen til fællesspisning på Mejeriet onsdag 30. april kl. 18, siger Bodil Hvelplund. Tilmelding kan nåes hos købmanden senest mandag 28. april kl. 16-19 - evt. tlf. 64 67 08 68.
| 13. apr. 2014 * Legendarisk thairet. Igen i år laver vi den legendariske thairet med, rejer, broccoli og andet godt - med appelsintrifli til dessert, skriver Bodil Hvelplund om fællesspisning på Mejeriet onsdag 30. april kl. 18. Pris: 45 kr. for voksne, 25 for børn. Tilmelding hos købmanden senest lørdag 26. april.
| | 5. apr. 2014 * 40 til brunch. 40 morgenfriske var lørdag til brunch-buffet med hjemmebag og -pestoer, frugt og pandekager til alle. Holger Vig spillede en Aakjær-sang, og mange fik sig lidt boblevand til kaffen og nød hinandens selskab med god tid til at gå til buffeten mange gange. Der blev 275 kr. i overskud. Anne-Mette Granner har gemt indkøbslister, hvis nogle skulle blive inspirerede til en gentagelse. (Foto: Jan Mikael Granner)
| 30. mar. 2014 * Brunch på Mejeriet. Lørdag 5. april kl. 10-13. En brunch-buffet bliver aprils første fællesspisning. Pris pr. spisende deltager: 50 kr. Champagne kan købes. Tag gerne spil og friske aviser med. Tilmelding senest torsdag 3.april kl. 18 til Knud Abildtrup, sms 20271276.
| 15. feb.2014 * Fællesspisning torsdag 27. februar kl. 18. Menu: Daube (limousinekødssimret ret) med selleri/kartoffelmos. Vegetar-daube. Ostekage. Pris fra 14 år og opad: 50 kr. Børn: 25 kr. Tilmelding hos Købmanden senest lørdag 22. februar kl. 12. Kontaktperson: Karin Fosdal. 86577237 / 61317237. Se opslaget.
| | 7. jan. 2014 * Glem ikke glæderne ved fællesspisning. Efter et forrygende 2013 med travlhed for mange med købmandsprojekt kan vi måske nu få plads i kalenderen til vores månedlige fællesspisning på Mejeriet. Vi skal jo ikke glemme glæden ved at sætte os til at sætte os til bordet og nyde et måltid mad, som andre har gjort sig umage med at tilberede, skriver Anne Grete Viborg. Det er også vældigt sjovt at lave mad sammen med andre. Måske kniber det med tiden, og måske synes man ikke, at man har evnerne. Men - fortvivl ikke. De fleste kan skrælle gulerødder og der er også borde, der skal dækkes. Der er foreløbigt tre datoer i spil: Onsdag 29. januar, måske med lammesaute, torsdag 27. februar og onsdag 26. marts. Vi skal helst være 5 til 8 på hvert hold, for at det ikke skal blive for krævende. Mail eller sms til Anne Grete Viborg, hvis du vil på et af holdene. agvib@hotmail.com eller 27217298. (Foto fra blomstersalat ved byfesten 2012: Søren Slebo)
| 9. okt. 2013 * Kartoffelsuppe fredag. Suppeholdet annoncerer gratis kartoffelsuppe foran Købmanden i Alken fredag 11. oktober fra kl. 17. Der var nemlig penge tilovers fra sidste gang suppe ved Vædebro. Husk skål/krus og ske.
| 5. okt. 2013 * Ingen svampespisning. Svampeholdet kan hverken finde svampe eller stille hold i år, så ingen fællesspisning i oktober, meddeler Anne Grete Viborg, der dog gerne hører, hvis nogen andre kunne tænke sig at lave fællesspisning.
| | 23. maj 2013 * Fiskefad og frisbee. Onsdag 29. maj kl. 18. Menu: Fiskefad med årstidens krudt og ukrudt, næsten nye kartofler, salat, vegetar surprise, kaffe/the, Ballarinaes marengs frisbee med frugt. Tilmelding senest søndag kl. 18 i Gary Craig og Estrid Beks postkasse, Alkenvej 75. Pris: 14 år og yngre 30 kr., 15 år og ældre 45 kr. Fortæl ved tilmelding om du vil have vegetarret eller fisk. Meld til i tide. Medbring penge til barindkøb, bestik og tallerkener og glas. Vi glæder os til at se jer, skriver Lene Bay.
| 8. apr. 2013 * Thaiholdet inviterer til fællesspisning onsdag 24. april, oplyser Bodil Hvelplund. Opslag følger, men sæt hellere kryds nu.
| 2. apr. 2013 * Ikke mere kartoffelsuppe-tvivl. Fællesspisningen ved Vædebro onsdag 3. april kl. 18 bliver gennemført, fortæller Lotta Schmidt: Kartoffelsuppe m. bacondrys (til kødspiserne) ved Vædebro. Medbring skål, ske, drikkelse og selvfølgelig varmt tøj :) Det koster 35 kr. at spise med og så er der også kaffe og kage. Tilmeldingsfristen er godt nok ovre, men man kan bare komme.
|
1. mar. 2013 * Kartoffelsuppe ved Vædebro. Vi ønsker at flytte fællesspisningen fra 27. marts til onsdag 3. april kl. 18 - pga påskeferien. Vi vil derfor invitere til kartoffelsuppe m. bacondrys (til kødspiserne) ved Vædebro. Medbring skål, ske, drikkelse og selvfølgelig varmt tøj :) Det koster 35 kr. at spise med og så er der også kaffe og kage. Tilmelding med navn og penge i postkassen ved Lotta og Jeanette Schmidt, Emborgvej 119, senest tirsdag den 26. marts kl. 18. Vi håber på at se mange til den lidt alternative fællesspisning.
Vh Tine Paulsen, Emborgvej 117.
|
19. jan. 2013 * Oksesimremad. Næste fællesspisning foregår tirsdag 29. januar kl. 18.30 (bemærk tidspunkt): Oksesimremad med rødbedesalat og rodfrugtmos. Falafel til vegetarer. Dessert: Kakao med fløde og småkager. Voksne 40 kr., børn 20. Husk service. Tilmelding senest søndag 27. januar til Conny Mortensen og Troels Larsen, Alkenvej 56, 86 57 73 85, cm.alken@mail.dk. De mangler 'hænder', så al hjælp modtages med tak.
|
|
20. nov. 2012 * Otte fællesspisninger i 2013. Så er der lagt op til hele otte fællesspisninger næste år, skriver Anne Grethe Viborg. Afprøvede madhold og menuer samt nye hold, der kan overraske. Se hvem, der er på holdene, i spalten til højre. (Foto fra blomstersalat ved byfesten 2012: Søren Slebo)
|
6. nov. 2012 * Lam udsolgt. Fællesspisningen fredag 16. november er udsolgt, oplyser Holger Vig. 100 slipper ind.
|
|
|
19. okt. 2012 * Lam før Cross. Forud for koncerten med Cross, Schack og Ostermann fredag 16. november er der fællesspisning på Mejeriet, oplyser Erik Overgaard. Spisningen er kl. 18 og menuen lammekølle med flødekartofler og diverse salater. Hvis økonomien tillader det, også en mindre dessert. |
Prisen er 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Drikkevarer kan naturligvis købes. Pladsforholdene tillader maksimalt 100 personer. Der opfordres derfor til hurtig tilmelding hos Holger Vig på holgervig@gmail.com. |
|
|
13. okt. 2012 * Coq au vin og svampepaté. Svampeholdets bidrag til fællesspisningerne bliver torsdag 25. oktober kl. 18, hvor menuen er en svamperet: Coq au vin m. brød/ris, og coq'en er Løgismoses Pyrenæer-kyllinger. Vegetarret: Svampepaté. Derefter smuldreæblekage m. flødeskum, kaffe og the. Voksne 40 kr., børn u/14 25 kr. Tilmelding i postkassen hos Hanne L. Nielsen, Emborgvej 115 senest mandag 22. oktober kl. 18. Æbler til desserten modtages gerne, skriver Jørn Guldberg. Se opslaget i stor størrelse.
|
|
|
16. sep. 2012 * Marokkansk gryderet med ged og kikærter. Som afslutning på programmet og før Fuel Pump lørdag 22. september er der spisning på Mejeriet kl. 18.30: Marokkansk gryderet med ged og kikærter samt salat. Gryderet til vegetarer. | |
Knud Erik Jørgensen donerer gedekød, Poul Westesen, Sander Jensen, 'Røde' Bent og Norma Jensen fra Svejstrup donerer grøntsager, og madholdet opfordrer alle til at komme med råvarer for at få størst muligt overskud til købmandsprojektet: Kikærter, persille, oliven, olivenolie, løg, citron, mandler, tørrede abrikoser, sesamfrø, solsikkekerner og græskarkerner. Aflevér i løbet af torsdag hos Jeannette Schmidt Emborgvej 119. Tilmelding senest torsdag kl. 21 til Tine Paulsen, Emborgvej 117, sms 20414766 eller mail tinepaulsen88@gmail.com. Pris: 40 kr., børn 25 kr.
|
10. sep. 2012 * Ørredholdet springer over. Ørredholdet skulle stå for fællesspisning her i september, men springer over for i stedet at bakke op om de to festlige dage til fordel for købmandsprojektet 22.-23. september.
|
11. apr. 2012 * Rejer i karry med ris. Thaiholdet står for fællesspisning torsdag 26. april kl. 18 på Mejeriet. Medbring selv service. Menu: Rejer i karry med ris, salat, mangochutney og tzatziki. Dessert: Appelsintrifli. Øl, vin og sodavand kan købes på Mejeriet. Voksne: 40 kr. Børn til og med 13 år: 25 kr. Tilmelding til Jens Jacobsen, jensinge@mail.tele.dk, 65932017 eller i hans postkasse senest tirsdag 24. april. |
|
|
|
|
|
18. mar. 2012 * Marokkansk gryde med grønt og lam. Fællesspisning onsdag 28. marts kl. 18 på Mejeriet. Og til vegetarerne er der paté eller tærte med grønt. Se hele menuen og læs om tilmelding og pris her. Sidste frist for tilmelding søndag 25. marts kl. 20.
| |
18. jan. 2012 * Spis god mad med dine gode naboer i din gode by! Første fællesspisning i det nye år 2012, onsdag 25. januar kl. 18. Hovedret: ovnbagt laks m. rodfrugter, salat og friskbagt brød. Vegetarisk: courgette/nødde patè. Dessert: ovnbagte æbler m. nøddefyld og flødeskum. |
|
|
Pris: voksne 40 kr., børn 20 kr. Øl og vand kan købes, vin medbringes selv. Tilmelding: Birgit Bune, Alkenvej 73, smid penge og navne i postkassen, kig ind eller sms: 51541331. Deadline mandag 23. januar kl. 20. |
|
|
|
14. nov. 2011 * Lam i Alken. Kl. 18 torsdag 24. november serverer lammeholdet med Poul Erik Mønsted som chef lammekølle, flødestuvede og bagte kartofler, tzatziki, tomatsalat, rødbedetaffel, is, kaffe og the. 45/25 kr. Husk bestik og service. Tilmelding senest søndag 20. november til Jan på 26320101 eller Eva Nikolajsen, 26962880. |
|
19. okt. 2011 * Ikke tre tenorer - men. Torsdag 27. oktober kl. 18 serverer svampeholdet - de tre Anne Gret(h)er og mænd - svampemenu på Mejeriet: Fyldig, cremet svampesuppe med brød, is med svesker og abrikoser, kaffe/the for 40/15 kr. Gratis for nytilflyttede. Husk service. Se opslag for tilmelding |
|
|
|
|
|
25. sep. 2011 * Friskfanget fisk til fællesspisning. Torsdag 6. oktober kl. 18 er der friskfanget fisk, hjemmelavet remoulade, kartofler, gulerodssalat, bagte rodfrugter, Tykke Dorthes Æblekage, kaffe og the. Voksne 40 kr., børn 20 kr. Tilmelding til Conny Mortensen og Troels Larsen, Alkenvej 56. Penge i en konvolut i postkassen senest tirsdag 4. oktober. |
|
|
14. sep. 2011 * De tre Anne Gret(h)er og svampene. 'Svampeholdet' der sammen med andre står for den årlige svampemenu til fællesspisningen 27. oktober, har været på to indsamlingsture med fint resultat, fortæller Jørn Guldberg. De tre Anne Gret(h)er Viborg, Steensig og Frøslev med deres mænd: Kurt, Hans og Jørn, indsamlede tragtkantareller (i alt ca. 40 liter) 'et sted i Søhøjlandet' en augustdag. Den unge mand, Karl Oskar, var turguide og hans far, Tobias Frøslev, fotograferede. |
|
|
Der blev samlet friske tragtkantareller, mange store trompetsvampe (ca. 45 liter), som holdet indsamlede en septemberdag 'et sted i udkanten af Søhøjlandet'. Der er tilsammen mere end rigeligt med svampe til suppen i oktober. Måske kan vi også nå at finde nogle granmælkehatte, honningsvampe, violette hekseringshatte eller andre lamelsvampe. |
|
8. sep. 2011 * Valgflæsk og valgbar på Mejeriet. Gyservalg. Torsdag 15. september er der stegt flæsk og persillesovs, nye kartofler og gulerodssalat. Samt tærte til vegetarerne. Maden er på bordet kl 19. Husk selv service. Valget vil blive fulgt på storskærm. |
|
|
Maden koster 40,- for voksne og 20,- for børn og bliver lavet af nogle fra volleyholdet i Dover GF. Tilmelding senest onsdag 14. september kl. 12 til Ingvar Kristiansen, SMS: 29873902 eller mail til ingvarkristiansen@hotmail.com. | |
26. jun. 2011 * Nul mad. Fællesspisningen onsdag 29. juni er suspenderet, fortæller Mette Yde. Madholdet er kollapset.
|
18. apr. 2011 * Appelsintrifli. Fællesspisningen onsdag 4. maj kl. 18 er thaimiddag med appelsintrifli til dessert, skriver Bodil Hvelplund. 45 kr. for voksne, 25 for børn, nytilflyttere gratis første gang. Tilmelding til Jens Jacobsen senest 1. maj, sms 30 70 20 93 eller mail jensinge@mail.tele.dk.
|
|
|
12. apr. 2011 * Thaimad og 'fælles om en sag'. Thaiholdets fællesspisning bliver onsdag 4. maj kl. 18, oplyser Birgitte Brøbech fra Købmandsgruppen. Bagefter - ca. kl. 19.15 - holder forstander på Eriksminde Efterskole, Per Slyngborg, oplæg til en samtale om butikkens fremtid, med hovedvægten på: 'Mennesker, der er fælles om en sag'. |
|
|
18. nov. 2010 * Lam & Musik. Så er der nyt om lammebaren fredag 26. november. Jens Langkjær har sendt opslag Lam & Musik om den kombinerede fællesspisning og fredagsbar, der suppleres med musik af Trio Cappucino. Musikken er fra kl. 21, oplyser Poul Erik Mønsted, og også Eva Nikolajsen, 26 96 28 80, eva.nikolajsen@gmail.com tager tilmeldinger.
| |
|
20. okt. 2010 * Svampepaté. Svampeholdet indbyder til fællesspisning onsdag 27. oktober kl. 18, skriver Line Sørensen: Svampepaté med årstidens salater, is med vafler og te/kaffe. Voksne 35 kr. Børn under 12 år 20 kr. Tilmelding og betaling senest mandag d. 25. oktober kl. 18 til Line og Jan, Søbjergvej 13, tlf. : 86570015 eller Annegrete og Kurt, Alkenvej 67a, tlf. : 86577298. Medbring service og bestik. Ekstra hænder søges til oprydning!!
|
10. okt. 2010 * Ny fusion i selskabslivet. Poul Erik Mønsted melder om en ny alliance mellem lammeholdet og fredagsbaren: Fredag 26. november. Nærmere oplysninger følger.
|
10. okt. 2010 * Vær med til at lave svampe eller noget andet. Anne Grethe Viborg efterlysere madlavere til fællesspisning onsdag 27. oktober. Kok og svampeekspert Jørn Guldberg er forhindret, så der er kun tre-fire tilbage. Interesserede må ringe 86577298 eller maile til agvib@hotmail.com. Det behøves ikke at være noget med svampe på menuen. Alternativt må vi aflyse.
|
24. sep. 2010 * Ørredholdet laver harira. Fællesspisningen onsdag 29. september kl. 18 byder på marokkansk harira-suppe og bradepandekage. Se priser og tilmelding. Nytilflyttere spiser gratis med første gang. |
|
|
|
|
|
23. aug. 2010 * Biksemad onsdag. Der var lam, gris og tilbehør nok til en hurtig fællesspisning på Mejeriet onsdag 25. august kl. 18, fortæller Bruno Nielsen. Ingen tilmelding, men husk service og bestik. Pris 35/15 kr. Overskud går til en tagplade. Og så er der fodbold bagefter. |
|
14. juni 2010 * Næste gang bliver brunch. Der bliver pause i fællesspisningen indtil brunchen søndag 19. september, skriver Anne Grete Viborg. Juni-spisningen droppes - for få kokke og en støttefest for taget oveni. Madpappet har mange navne, men det vil være dejligt med én eller fem flere til svampeholdet torsdag 28. oktober. |
|
|
|
6. juni 2010 * 68 betalende. Der kom 68 betalende til fællesspisning - med god mad og god stemning, oplyser Eric Ballowitz.
|
19. maj 2010 * Fællesspisningen rykket lidt. Datoen for næste fællesspisning bliver onsdag 2. juni kl. 18, oplyser Jacob Gewitz. Menuen - bl.a. farsbrød eller vegetarpaté - kan studeres her. Tilmelding er senest søndag 30. maj til Eric Ballowitz eller Karin Fosdal.
|
18. apr. 2010 * Mango og marengs. Thai-holdet inviterer igen til fællesspisning - onsdag 28. april kl. 18 - på Mejeriet: Rejer med karry i ris, tzatziki, salat, mango-chutney - og marengskage, skriver Bodil Hvelplund. Læs mere om pris og tilmelding her.
|
1. apr. 2010 * Der var nok. 90 var til vegetarisk, nepalesisk fællesspisning, og der var nok af maden, konkluderede Lene Bay, da der stadig var rester af velsmagende dahl, ris med safran og brussels-sprouts. Og kasserer Ev Nikolajsen sad ved døren, fik medlemstallet op på 77 og mange girokort og huskesedler delt ud.
|
|
|
20. mar. 2010 * Mili-July Sabzi. Med tydelig nepalesisk inspiration og både milde og stærke versioner indkaldes nu til fællesspisning onsdag 31. marts kl. 18. Tilmelding hos købmanden senest fredag 26. marts kl. 18. Se opslag.
| |
8. mar. 2010 * 72 nød pandekager, nutella, boller og tapenader ved søndagsbrunchen. To fra madholdet, Jan Mikael Granner og Sanne Dudoret smager her selv på varerne - kakao og hjemmebagt knækbrød - og glæder sig over, at budgettet holdt, på nær 9,55 kr. Knud Erik Jørgensen benyttede sig af avishjørnet. (Fotos: Peter Gregersen) |
|
| |
|
|
|
28. feb. 2010 * Brunch på søndag. Fællesspisningen søndag 7. marts kl. 10-13 bliver med pandekager, brød/boller, kakao, frugt, æg/bacon, nutella, tapenader, overraskelser. (Se senere opslag i kassen). Voksne 40 kr., børn 20. |
Tilmelding hos købmanden senest torsdag 4. marts kl. 18. Husk service og tag gerne spil og aviser med. Se opslag.
| |
25. feb. 2010 * Tænderne på. 'Bedstefar, tag dine tænder på', sang børn, unge, voksne og gæster til fællesspisning, hvor der blev gået til skipperlabskovsen - også de endeskiver, Holger Vig anbefalede. Og så var 15 til generalforskrækkelse bagefter, hvor ordstyrer Hanne Nielsen var på vej til at suspendere mødet, da der manglede én til bestyrelsen - da Knud Erik Jørgensen sluttede sig til - og blev valgt med applaus.
|
27. jan 2010 * Skipperlabskovs classic. Der er fællesspisning torsdag 25. februar kl. 18, skriver Holger Vig. Menuen er vintermad:
Skipperlabskovs 'classic'. Hertil rugbrød, rødbeder og sennep. Dertil kan købes mørkt øl og brændevin. Kaffe og kage til dessert. Voksne 40 kr. Børn 20 kr. Tilmelding i Sidsel Olsens postkasse, Alkenvej 81, senest tirsdag 23. februar.
|
27. jan 2010 * Hvidt herude og mer' derude. Omkring 60 spiste lammefrikassé, rødbedesuppe og brownies. 'Det er hvidt herude' sang vi, og 'Der er mer' derude' sagde madholdet om gryderne. Finn Bech-Nielsen sørgede for særlige klapsalver til chefkok Robert Frederiksen, der brugte sine kokkeerfaringer fra fire år på de bedste franske restauranter. |
|
| |
20. jan 2010 * Lammefrikassé og rødbedesuppe. Så er der fællesspisning igen, og menuen består af en kødret, vegetarret og dessert og selvfølgelig med the og kaffe: Cremet Lammefrikassé med vilde ris og friskbagt brød. Varm Rødbedesuppe ligeledes med vilde ris og friskbagt brød. Brownies med frugtpuré serveres med dampende varm kaffe og the. Det hele serveres med godt humør og glade smil, velbekomme, skriver Robert Frederiksen, Illerup. Tilmelding senest søndag 24. januar kl. 12 på sms til Anna-Sofie på mobil 50 92 92 84, husk navn og antal voksne og børn under 12 år, eller på sedlen i Alken Minimarked. Prisen er 45,- kr. voksne og 25,- kr. børn. Håber at se mange jer onsdag 27. januar kl.18.
|
|
20. nov. 2009 * Lam. Ikke Bruno Nielsens spidstegte glansnummer fra byfesten, men det rutinerede lammeholds fristelser: Torsdag 26. november kl. 18. Lammekølle, flødekartofler, bagekartofler, tomatsalat, rødbedetaffel, tzatziki, vegetarmad, is, kaffe, the. Pris: 45/25 kr. Tilmelding i Alken Minimarked, oplyser Sander Jensen.
|
|
|
19. okt. 2009 * Svampemenu. Svampeholdet byder nu på fællesspisning onsdag 4. november kl. 18, skriver Jørn Guldberg, Mossøvej. Det vil sige svampesuppe i to udgaver, en stor gryde med cremet svampesuppe på høne/kyllingefond og en mindre gryde med svampesuppe på grøntsags/urtefond, kyllingesalat med urte-julienne samt svampe og peberrod, vegetarisk svampetærte med krydderurter, vaniljeis med syltede kantareller og svesker pyntet med brandy-syltede kantareller, kaffe/the. Det har været en vanskelig svampesæson; de traditionelt gode, givtige steder har fuldstændigt svigtet, og frosten i disse dage kan meget vel betyde, at de selvfundne og selvplukkede svampe må suppleres med købesvampe. Vi krydser fingre for den næste uges tid. Tilmelding senest søndag 1. november kl. 20 til Anne Grete Viborg, Alkenvej 67a. Priser: Voksne 40 kr./børn 20 kr.
| |
4. okt. 2009 * Flere nye på madhold. Under suppeholdets velgennemførte fællesspisning skrev flere sig på de kommende otte kulinarisk-sociale udfordringer - se i højre spalte.
|
23. sep. 2009 * Hønsekødssuppe og kartoffelsuppe. Madholdet har rykket fællesspisningen til torsdag 1. oktober kl. 18: Økologisk hønsekødsuppe med kartofler og rucolasalat. Til vegetarerne: Kartoffelsuppe med nederandalusisk mad-brød. Dessert: Bagt æblekage med flødeskum.
Husk dyb tallerken til suppen, desserttallerken og andet service.
Tilmelding til Hanne Lisbeth Nielsen, Emborgvej 115, 86577376. Absolut sidste frist: Søndag kl. 21. 35 kr. for voksne og 15 for børn.
|
5. sep. 2009 * Masser af nytilflyttere. Knap 80 sang sensommervise og blev sammenspist under ørred-fællesspisningen, hvor der også blev præsenteret en del nytilflyttere. Hvem? Se bl.a. Folk i Alken 26. aug. og Byfest 2009. og Liv i byen 1. juli.
|
|
|
(Foto af Mikkeline, mælkehatte og Karl-Johan svampe: Tobias Frøslev) * 1. sep. 2009 * Svampesæson begynder snart. På ’utallige opfordringer’ vil vi til fællesspisning 28. oktober gentage menuen fra sidste år: Svampesuppe, kyllingesalat, svampetærter, kantarelparfait med syltede kantareller, skriver Jørn Guldberg. | |
Suppe og tærter laves på de svampe, vi selv får indsamlet. Forhåbentlig da, for i den sidste måneds tid har det faktisk været sløjt med svampe (bortset fra enkelte, isolerede steder). Nu forestår imidlertid den ’rigtige’ svampesæson, og der vil helt sikkert komme perioder, hvor vi skal være hurtige med at komme af sted med svampekurve, knive og pensler. Vi foreslår derfor, at interesserede, der melder sig på kokkeholdet (p.t. er vi kun tre - og det er for få), indgår i en telefonkæde, så de, der har mulighed for det, kan rykke ud, når der fremkommer troværdige rygter om svampe her og der. Af interesse er de spisesvampe, der oftest findes i store mængder, når de findes: Rørhatte, kantareller, tragtkantareller, honningsvampe, violet heksering, trompetsvamp m.m. Og skulle det komme til at knibe, vil Anne Grete (Mossøvej) og jeg føre jer til sikre steder for honningsvammp, tragtkantarel og trompetsvamp i køreafstand på max. 45 minutter. Hvis der er interesse, vil vi forsøge at arrangere en fælles svampetur med uddannet guide for alle interesserede i første weekend i efterårsferien, 10.-11. oktober. Altså: * Flere kokke søges. Meld jer til Anne Grete/Jørn, 86 52 52 85, eller Anne Grete, 86 57 72 98, også for at komme på telefonliste. * Interesse for fælles svampetur med guide - meld jer til de samme snarest muligt. * Kendskab til gode, givtige svampesteder, som man vil røbe til fællesskabets bedste. Meld ind.
|
21. aug. 2009 * Gratis for nytilflyttere. Ørredholdet har rykket fællesspisningen på mejeriet til onsdag 2. september kl. 18. Nytilflyttere spiser gratis med første gang. Tilmelding senest mandag 31. august til Conny Mortensen, Alkenvej 56.
|
|
| |
31. maj 2009 * Sommermad og svampetur. Vi fik lækker græsk sommermad og dansk koldskål til fællesspisning, skriver Anne Grete Viborg. - Meget vellykket og indledt med sange fra DGI bogen. Der kom flere folk på madpappet (se i højre spalte), og der blev etableret et svamperet- arrangement. Her er planen, at interesserede skal på svampetur i august/september, hvor der er rørhatte, og også i oktober.
|
24. maj 2009 * Fars- og morsbrød. Fællesspisning torsdag 28. maj kl. 19: Græsk fars- og morsbrød, koldskål og græsk musik. 35/25 kr. Tilmelding senest tirsdag til Jan Mortensen og Mette Yde, Anes Høj 6, 86 57 77 66, eller til Smukke Jan på Sandvejen.
|
2. maj 2009 * 46 til thaimad og trifli. Fællesspisningen var vellykket, fortæller Jens Jacobsen: Thaimad og trifli. Anne Grete Viborg roser de sprøde grøntsager og måtte rekonstruere de kommende madhold via alken.dk - da papskiltet blev væk.
|
28. mar. 2009 * Opskrifterne fra fiskeaftenen. Hanne L. Nielsen fra madholdet bringer på flere opfordringer her opskrifterne fra fællesspisningens gedde i fad, salat og æblekage - og så lige en ekstra på fiskefrikadeller.
|
19. mar. 2009 * Lokal mad i lokale lokaler. Fisk a la Mossø og dessert a la Svejstrup Enge torsdag 26. marts kl. 18 på mejeriet. 35 kr./voksen og 20 kr./barn. Tilmelding og betaling senest 23. marts kl. 20 til Troels Larsen, Alkenvej 56 eller Hanne L. Nielsen, Emborgvej 115. Husk service.
|
|
1. mar. 2009 * De fælles garn sat ud. Næste fællesspisning skal laves helt fra grunden. Her sætter Henri Vivike og Gary Craig garn ud til første fælles-fiskeri ved Vædebro. (Foto: Peter Gregersen)
| |
21. feb. 2009 * Labskovs aflyst. Fællesspisning onsdag 25. februar aflyses, da holdet er kommet i klemme mellem generalforsamlinger, fødselsdage og andre arrangementer. Beklager - ingen labskovs denne gang, men vi vender stærkt tilbage, proklamerer Sidsel Marie Olsen.
|
18. jan. 2009 * Minestrone og ny dato. Næste fællesspisning er rykket til torsdag 5. februar kl. 18 (UPS - der stod forkert måned i nyhedsbrevet.) Menuen er minestrone (også vegetar) og pære Belle Helene, oplyser Hans Hornbek fra madholdet, der godt kan bruge ekstra hænder. Voksne: 35, børn under 14 år: 20 kr. Tilmelding senest søndag 1. februar i postkassen hos Kurt Viborg, Alkenvej 67 A.
|
30. dec. 2008 * Navne på fem madhold. For tiden går det godt med at samle madhold til fællesspisning på mejeriet. Der ser ud til at være hold, der kan vokse sig store nok til også at gennemføre, når der skal handles og kokkereres, i årets fem første måneder. Se listen ude i højre side. Birgit Pohle tilbyder at tage imod tilmeldinger, som hun i forvejen gør for lammeholdet.
|
|
30. nov. 2008 * ...og hjemmelavet is til dessert. Der blev vist spist op af det hele. Sander Jensen præsenterede lammeholdets anstrengelser - og masser af børn, unge og gamle spiste løs. Verner Damholdts hjemmelavede is kronede menuen. (Foto: Sanne Dudoret)
|
|
|
19. nov. 2008 * Lam med det hele. Fællesspisning på mejeriet onsdag 26. november kl. 18. Menu: Lammekølle med flødekartofler, bagekartofler, tomatsalat, rødbedetaffel, tzatziki, vegetar, is, kaffe, the. Pris: Voksne 40 kr., børn under 14 år: 15 kr. Tilmelding og betaling til købmanden, 86 57 72 72, Poul Erik Mønsted, 50 82 12 50, Sander B. S. Jensen, 23 48 98 46. Sidste tilmelding tirsdag kl. 18.
| |
|
30. okt. 2008 * Svesker og sherry. De heldige nød svampe-delikatesserne i form af supper, tærter og salater kronet med hjemmelavet is med abrikos og sveske i sherrylage. Tak for mad.
|
|
19. okt. 2008 * Svampe i hus. Jørn Guldberg melder, at der nu er samlet svampe til næste fællesspisning torsdag 30. oktober. Pris 40/15 kr. Tilmelding senest søndag 26. oktober kl. 18 til Anne Grete Viborg, Alkenvej 67 A, 86 57 72 98, agvib@hotmail.com.
| |
|
|
12. okt. 2008 *Ud på svampetur. Svampeholdet inviterer nu til svampetur lørdag 18. oktober kl. 13 med svampeekspert og det hele, fortæller Jørn Guldberg, Mossøvej. Tilmelding onsdag 15. oktober til 86525285. Læs mere om den delikate svampemenu til fællesspisningen torsdag 30. oktober.
| |
25. sep. 2008 * Opskriften godt gemt. Ørredholdet sikrer sig nu mod, at erfaringerne om røget ørred med tilbehør til 90 mennesker bliver væk. Nu ligger opskriften på Fællesspisning. Nederst til højre.
|
|
| |
|
|
24. sep. 2008 * Svampe næste gang. 80 spiste ørreder denne gang, og det smagte super. Næste fællesspisning torsdag 30. oktober står menuen på svampe. Jørn Guldberg og Anne Grete Frøslev, Mossøvej, går i spidsen for en svampetur forinden.
| |
19. sept. 2008 * Røræg og rødløg. Fællesspisning onsdag 24. september kl. 18: Røget ørred og tilbehør, som man nærmere kan studere på opslaget. Tilmeld senest mandag. Husk bestik. |
|
|
|
29. maj 2008 * 50 til græsk farsbrød. Fællesspisningen var rigtig god, anmelder Anne Grete Viborg. Og så er der kommet nyt madgruppe-pap, for det gamle var blevet ret fedtet.
|
|
|
27. maj 2008 * Farsbrød af og til de hurtige. Med tzatziki og koldskål er der fælles farsbrød torsdag 29. maj kl. 18. Tilmelding til Kloge-Jan, 86 57 72 37 eller Murer-Jan 86 57 77 66 senest onsdag kl. 21. For sen tilmelding giver oprydning. Husk service.
| |
24. apr. 2008 * Thaiholdet i køkkenet. Fællesspisning onsdag 30. april kl. 18 byder på hovedretten: Rejer i karry - Thai style - med ris, tzatziki, salat og brød. Dessert: Appelsintrifli. Pris: voksne: 35 kr. Børn: 20 kr. Tilmelding senest søndag aften: Postkassen hos Jens Jacobsen, Emborgvej 104.
|
27. feb. 2008 * Fuldt hus til fællesspisning. Velsmagende vegetar- og lammegryde garneret med smagsprøver fra den cd mod flere motorveje, bl.a. Poul Ganer medvirker i. Tak for mad og sang. Det omvandrende papskilt varsler bl.a. et kyllingehold i juni og en svamperet i oktober. Se Poul Ganers hjemmeside
|
18. feb. 2008 * Indisk lammegryde og Lines gode kage. Onsdag 27. februar kl. 18 er der fællesspisning på mejeriet. Menu: Indisk lammegryde med ananasris, agurkemyntesauce og brød. Vegetarmenu: Grønsagsgryde med samme tilbehør. Kaffe, the og Lines gode kage. Pris: Voksne 35 kr., børn 20 kr. Tilmelding: Kuvert med bestilling og penge i Anne Grete Viborgs postkasse, Alkenvej 67a senest søndag kl 20. 86577298. For sen tilmelding koster oprydningstjans.
|
|
| |
24. jan. 2008 * Ungt madhold bag stærk og let vintermad. Med mange unge blandt kokkene og en håndboldlandskamp som baggrund nød en fyldt sal fællesspisningen, der var stærk som peberrodssalaten og let som danserinde-desserten. Line Dalsgaard har opskriften. Tak for mad.
|
|
18. jan. 2008 * Folkekøkken med borsjtj og pavlova. Januars fællesspisning er russisk rødbedesuppe - også vegetar - og marengskage bagefter. Torsdag 24. januar kl. 18. Tilmelding senest mandag kl. 18 til Line Dalsgaard, Alkenvej 63, eller i Alken Minimarked. Pris: 35/20 kr. For sen tilmelding betyder opvask.
| |
28. nov. 2007. * Stuvende fyldt mejeri fik lam. Lammeholdet gjorde det igen og bespiste alle - også dem, der kom i sidste øjeblik. Tak for mad! Borgerforeningsformand Jan Mortensen havde fødselsdag - alder ukendt - og fik sig en sang. Og så var der igen en nyfødt i byen. Foto følger snarest.
|
25. nov. 2007. * Så er der lam. Lammeholdet inviterer til lammekølle med flødestuvede kartofler, rødbedetaffel, peberrodssalat, bagekartofler, tzatziki, tomatsalat, is, kaffe og the, for 40 kr. Onsdag 28. november kl. 18. Tilmelding til Poul Erik Mønsted 50 82 12 50, Sander Jensen, 23 48 98 46 eller hos købmanden senest tirsdag 27. november kl. 18.
|
19. okt. * Fællesspisningen torsdag 25. oktober er aflyst - på grund af for få kokke, oplyser Bruno Nielsen.
|
|
|
27. sep. * 80 til ørred. I år lykkedes det ørredholdet at lave ørreder - og mætte en fyldt sal. Det har knebet lidt med at samle madhold på det seneste - og meningerne er delte om, hvad der skal til. Hvorfor må det ikke være nemt? Sådan spørger to fra ørredholdet. Læs debatindlæg på smalltalken. |
|
|
14. sep. * Ørredholdet klar igen. Onsdag 26. september kl. 18 er der fællesspisning igen. Husk tilmelding senest søndagen inden. Se hele opslaget.
|
23. aug. * For få hænder i køkkenet. Fællesspisningen onsdag 29. august er aflyst på grund af for lille madhold, oplyser Jens Jacobsen.
|
23. juni * Fælles grill på legepladsen. Så er der fællesspisning igen - onsdag 27. juni.
|
|
| |
27. maj * En let forårsmenu er på tapetet, når der er fællesspisning torsdag 31. maj: Venøsteak ala chef, sprøde salater, nye kartofler og rabarberdesserter. Tilmelding til Ingrid Robak, Alkenvej 44 E senest tirsdag 29. maj. For sen tilmelding: Opvask eller dobbelt pris. Voksne 35 kr., børn 20.
|
|
Buffet'en under skipperlabskovsen i marts 2007 - både vegetarisk og kødfyldt. Poul Ganers spiselige urter i forgrunden. (Foto: Bjarne Toudahl)
|
|
|
Fællesspisningen med skipperlabskovs i marts 2007 - var den første i den nyrenoverede sal. (Opslag: Bjarne Toudahl)
| | |
|
| | | Uge 13 2016 * Michelle Arena bor i et af de nye rækkehuse overfor den gamle ridebane på Emborgvej - og synger bl.a. i Alken-koret.. Her til marokkansk fællesspisning. (Foto: Knud Abildtrup)
| | Uge 13 * Jeppe Fonnesbo lejer sig nu ind hos Lotta Schmidt på Emborgvej, arbejder som pædagogmedhjælper i Bjedstrup Børnehus og er med i fællespladsgruppen i ABAF. Her kort før den marokkanske fællesspisning, hvor han var på madholdet. (Foto: Knud Abildtrup) |
|
| |
|
|
| | | Uge 14 * Så kommer brunch-gæsterne snart. Misha Belinson renser bradepande for æggerester, Jørgen-Ulrich Raunskov brygger kaffe og Anne-Mette Granner gør brødbakker klar. (Foto: Jan Mikael Granner)
|
Tovholder: Anne Grete Viborg, Alkenvej 67 A, 86 57 72 98, agvib@hotmail.com
| |
|
|
Se stort opslag
|
|
Svampe-opslag i støre format
|
|
|
Større opslag Lam & Musik |
Fællesspisningen er en aktivitet under borgerforeningen.
Nytilflyttere spiser gratis med første gang - og kan blive behørigt præsenteret.
|
|
Igennem mange år har der været hver måned været fællesspisning på mejeriet. Et madhold står for menu og oprydning.
Tilmelding må meget gerne foregå hos købmanden.
Indkøb hovedsageligt i Alken Minimarked. Madholdet skal bestille varer senest om søndagen kl. 17.
Alle har selv service med hjemmefra.
Datoerne skifter som regel mellem sidste onsdag og sidste torsdag i måneden.
Skriv dig helst på to gange om året - så vi undgår aflysninger.
|
For sen tilmelding = opvask. Sådan er den ubønhørlige, men vel egentlig ganske rimelige ordning på mange hold. Nogle hold tager ekstra betaling.
|
Nogle madhold er efterhånden blevet faste, bl.a. står lammeholdet, ørredholdet og thaimad-holdet for årlige traditioner - nemt for de involverede.
Tovholderne ser også gerne madhold, hvor der er plads til nye - og hvor man ikke behøver at være fast med.
Man kan skrive sig på madhold, når årsplanen går rundt ved bordene under desserten - eller gå til en kontaktperson. |
|
Opskrifter
Ørredholdet.
Gedder i fad m.m. |
|